Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. W sumie cały dzień spędziłam na powietrzu, nawet spałam na dworku.

kocham takie usprawiedliwienia zawsze sie sprawdzajaa u mnie juz pada i jestem bardzo zadowolona z tego powodu bo nie musze nigdzie wychodzicani prania nie bede robic no bo przeciez pada, a w domu miejsca juz nie mam
mialam okna myc ale jak tu myc
nie ma to jak sie usprawiedliwiac pogoda
![]()

fakt to moze i 3 a nawwet dłuzej potrwac i oby tak było. tylko niezazdroszcze takiego samopoczuciaczesc dziewczyny
jestem jeszcze żyje.moje samopoczucie dobrze określa ta ikonka-
dziękuję wszystkim za troskę, czarna dzięki za telefon, jak coś na pewno dam znać
dzwoniłam do tej położnej i oczywiście standardowo powiedziała że to wszystko jest normalne i w porządku, że to na pewno ten czop skoro nie mam upławów i nie mam sie martwić bo jeśli nie był z krwią to może potrwać jeszcze 3 tyg itd...srutu tu tu pęczek drutu, to co wiem sama no i że widzimy sie w przyszłym tygodniu to zbada ułożenie dzidzi, posłuchamy serca i no i dalej czekamy![]()
do torby wpakowałam już sztućce.jeszcze tylko szczotka do zębow i jestem przygotowana na start.
lece teraz wsunąć jakieś sniadanie.
ooo zawiało lepszymi wiesciamijustyneczka trzymam kciuki, widzę że zaraz zaczynasz 34 tc, więc nawet jeśli to czop, to na pewno nie masz się o co martwić. Będzie dobrze :-)
Mam dziś w SzR zajęcia z porodu rodzinnego i będę jedyna bez partnera, bo T. w pracy, chyba sobie jakiegoś przystojnego pielęgniarza wypożyczę na tą godzinę
Moja dzidzia poprzestawiała się w swoim domku, chociaż mam wrażenie że nadal główką do góry, to dolna część czyli zapewne pupcia jest teraz po lewej stronie, więc co najważniejsze moja przepuklina znacznie się zmniejszyła (z pomarańczy do śliwki ;-)) i zamierzam więcej siedzieć przy kompie :-)
fajnie ze wpadłas
i Kaka DZIĘKUJE polazłam do tego meblowego i kupiłam biureczko. Takie jak chciałam małe proste i tanie

...Wracając do smutnych wieści, ostatnio jak byłam w szpitalu przyjechała dziewczyna na oddział (pacjentka MOJEGO lekarza) bo ruchów nie czuła. U lekarza była dzień wcześniej późno w nocy i dzidziuś niby żył zgodnie z usg a następnego dnia o 11 rano już serduszko nie biło. Była w 35 tyg.!! I też nie wiadomo czy wina lekarza, czy ona coś przeoczyła, a może tak Bozia chciała.....
Przepraszam, że poruszam taki temat, ale co z tego, że człowiek zawsze szuka winy, w kimś lub sobie, to i tak nic nie pomoże :-(
Powiem tak jeśli w skórkę tej cukini wchodzi Twój paznokiec. To poprostu ją dokładnie umyj i w kostkę (wcale nie drobną) A jeśli skóra jest twarda radziłabym Ci ją obrac![]()