reklama

Październik 2008

Beza ja ci nie powiem co z tymi 182 dniami:-pbom ja niepracujaca:zawstydzona/y:

A mi przywiezli juz biureczko i zaraz biore sie za skrecanie:-p

ps Dziś rankiem jak wstałam i oczywiście smerf juz szalał to pogadałam z nim i mu mówie że za 2 miesiace chce zeby sie urodził:))) Ciekawe czy sie sprawdzi:))))

Ostatnia edycja:
reklama
Jeeenyy! ledwo żyje. Ale zrobiłam co zaplanowałam, odwiedziłam mamę, obiadek naszykowany i .....leczo zrobione :-) garnek upchnęłam w piekarniku żeby M nie wyniuchał, bo mi zeżre na obiad:rofl2: .

Dziewczynki bardzo dziękuję za porady, skóra na cukini była twarda jak na byku, więc obrałam i środek wyłuskałam.:tak:

Przepraszam:-(nie chcialam nikogo przestraszyc:zawstydzona/y:chcialam tylko powiedziec ze i tak nie mamy za bardzo na to wplywu na to co bedzie...bo jak widac u kazdego jest inaczej...
Podpisuję się obiema rąsiami. Sorry, nie chciałam nikogo straszyć. Więcej nie komentuję:sorry2::sorry2::sorry2:

Fajnie, że dziś chłodno, przynajmniej człowiek odsapnie troche, wczoraj to myślałam, że zejdę taki upał był! :baffled:

Teraz czekam na M i obiadek bo już głodna jestem.
Pa

U nas też duszno, chociaż w nocy jak latałam siusiu to padało, ale żadnego ochłodzenia. Mój syn chodzi na plażę z kolegami a ja wtedy z nerwami czekam na jego powrót do domku, na szczęście plaża strzeżona.
Dziewczyny czy robiłyście sobie szczepienie przeciw WZW przed ciążą? Dopiero niedawno pomyślałam że warto było się zaszczepić

Ja dzisiaj na obiad zjadlam pizze z owocami morza:zawstydzona/y:na latwizne poszlam:zawstydzona/y:ale jeszcze na kolacje zostala mi panga z wczoraj mniam:tak:
przed chwila spotkalam kolezanke w sklepie. urodzila corka 7 tyg temu 2 tyg po terminie. oczywiscie odsylali ja ze szpitali, w kocu trafila na madalinskiego i zaplacila 700zl:szok:za znieczulenie i 400zl za sale prywatna bo normalnych nie bylo wolnych...jakas paranoja. u mnie niby znieczulenie darmowe jest ale ja wlasnie z ego mojego szpitala odeslali...wystraszylam sie troche...rodzila 15 godzin, teraz ja kregoslup boli po tym znieczuleniu, schudla 12 kg juz:tak:ale dziecko ma cudowne podobno-je i spi:tak:pytalam o wozek to kupila jakiegos X landera tylko nie wiem ktorego, ale zaplacila ponad 2000:sorry2:i jest bardzo z niego zadowolona.chyba tez bym byla jakbym tyle wydala pieniedzy na wozek:-D
ale mi smaka narobilyscie na to leczo...chyba w koncu i ja zrobie:-Dto powinno znalezc sie na liscie popularnych zachcianek ciazowych:-D

Patrzyłam już na allegro.
Ale wszystkie są strasznie krótkie - nie przykrywają kolan - a ja takiej nie założę, bo się wstydzę. Poza tym wesele już w tą sobotę, więc marne szanse na otrzymanie przesyłki do tego czasu :-(
Malena teraz w sklepie jest mnustwo sukienek na wyprzedazy takich ja tuniki, podszywane pod piersiami a dół rozluzniony, pozniej mozna normalnie w niej chodzic.
U nas pogoda okropna, pada i pada:-(a ja mam coraz gorszego doła ale juz we wtorek M bedzie ze mną:-D:-D:-D
Nastraszyłyscie mnie z tymi wczesniakami:-(:-(a człowiek zyje z taką pewnoscia ze wszystko oki.
Zrobiłam juz zupke warzywną i jeszzce zrobie kopytka mniam mniam:-p:-p

Malena teraz w sklepie jest mnustwo sukienek na wyprzedazy takich ja tuniki, podszywane pod piersiami a dół rozluzniony, pozniej mozna normalnie w niej chodzic.

U nas nie ma wyboru, a nie mam gdzie podjechać.
Mierzyłam kilka - albo materiał taki, co wszystko co złe podkreśla, albo kolory do d... Takie ciążowe to znowu dziwnie - jakbym worek założyła, bo żeby się zmieścić w cyckach to muszę 42 a spod takiego rozmiaru to mojego brzusia nie widać. No i ceny typu 99zł, 79zł - to trochę za dużo jak na bluzkę.
Ale zmierzyłam sukienkę, co byłam w niej w czerwcu na weselu i się okazało, że nie jest tak tragicznie - trochę brzuszek bardziej wystaje, ale bez dramatu.
M. zaaprobował, powiedział, że nie ucieknie ;-) Więc idę na to weselicho!
A co!

Fajnie, że dziś chłodno, przynajmniej człowiek odsapnie troche, wczoraj to myślałam, że zejdę taki upał był! :baffled:
WANILIA79 u kogo chłodniej to chłodniej,u mnie dziś cały dzień upał. Ok 14 wywiesiłam pranie to prawie już wyschło.
czarna79 gratuluję udanego zakupu biureczka.:tak:
malena81 to szybko znalazłaś rozwiązanie, i tak najlepiej. Szkoda wydawać tyle kaski na bluzkę, która pewnie Ci się później już nie przyda.
My też już po obiedzie,tylko muszę pozmywać. Mój M poszedł do dentystki, pewnie jak wróci będzie miał zły humor:rofl2:

reklama
U nas też duszno, chociaż w nocy jak latałam siusiu to padało, ale żadnego ochłodzenia. Mój syn chodzi na plażę z kolegami a ja wtedy z nerwami czekam na jego powrót do domku, na szczęście plaża strzeżona.
Dziewczyny czy robiłyście sobie szczepienie przeciw WZW przed ciążą? Dopiero niedawno pomyślałam że warto było się zaszczepić
NO to se przechwaliłam pogodę, słońce wylazło i duchota się robi :wściekła/y::wściekła/y:

ale mi smaka narobilyscie na to leczo...chyba w koncu i ja zrobie:-Dto powinno znalezc sie na liscie popularnych zachcianek ciazowych:-D

Blondi polecam polecam. Sama zjadłam trochę obiadu i doprawiłam leczem (czy to sie odnienia w ogóle???) Teraz dopycham piernikami w czekoladzie i już ledwo powietrzę łapię :rofl2:

U nas nie ma wyboru, a nie mam gdzie podjechać.
Mierzyłam kilka - albo materiał taki, co wszystko co złe podkreśla, albo kolory do d... Takie ciążowe to znowu dziwnie - jakbym worek założyła, bo żeby się zmieścić w cyckach to muszę 42 a spod takiego rozmiaru to mojego brzusia nie widać. No i ceny typu 99zł, 79zł - to trochę za dużo jak na bluzkę.
Ale zmierzyłam sukienkę, co byłam w niej w czerwcu na weselu i się okazało, że nie jest tak tragicznie - trochę brzuszek bardziej wystaje, ale bez dramatu.
M. zaaprobował, powiedział, że nie ucieknie ;-) Więc idę na to weselicho!
A co!
Malena widzisz jednak znalazłaś rozwiązanie. Tylko nie fikaj za bardzo na tym weselu :-p

WANILIA79 u kogo chłodniej to chłodniej,u mnie dziś cały dzień upał. Ok 14 wywiesiłam pranie to prawie już wyschło.
Aneta już nieaktualne :wściekła/y:
No to ide na zasłużone LB:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry