reklama

Październik 2008

Gosia rzeczywiscie:szok:wlasnie bylam na wrzesniu i trzymam za nia kciuki....jeszcze pare tygodni i u nas sie zacznie...:baffled:
przejrzalam liste sierpniowek i tam juz tyle urodzilo ze masakra....jak ten czas leci:no:ciesze sie ale boje sie chyba jeszcze bardziej:zawstydzona/y:

reklama
A ja się kakao opiłam:baffled: i pękne;-)

Wyprałam dziś kołdrę w prallce. jestem w szoku, ze sie wmieściła i wywirowała:-D przynajmniej do czyszczenia nie muszę oddawac.

Gosia rzeczywiscie:szok:wlasnie bylam na wrzesniu i trzymam za nia kciuki....jeszcze pare tygodni i u nas sie zacznie...:baffled:
przejrzalam liste sierpniowek i tam juz tyle urodzilo ze masakra....jak ten czas leci:no:ciesze sie ale boje sie chyba jeszcze bardziej:zawstydzona/y:
A ja sie niemoge doczekać:-p Chce usnac i obudzic sie na poczatku pazdziernika:-D:-D:-D
Ja juz po kapanku wcinam kolacyjke i bede chyba z M ogladac meczyk:-p

Mirabelka pewnie admin na urlopie. Ale tez czekam az czerwiec , lipiec a zaraz i sierpein zniknie z czołówki:rofl2:

Magdziunia, Czarna , Blond- dziękuję za życzenia

Noi wczoraj ciasto mi się udalo ale już go na dziś nie zoastalo , goście posiedzieli trochę, a dziś rano na zakupy, potem obiadek a potem odwiedzila mnie koleżanka i się wysiedziala dość slugo ale przynajmniej się nagadalyśmy do bólu, noi jeszcze ten nieszczęsny mecz- ale kicha!!!

Mój M wócił z pracy jakiś nie w sosie i wziął stolik do czyszczenia na podworko i se tam siedzi przy nim cały czas.

Amnie jakoś dziś brzuch twardy sie robi dość często i nie wiem czy brać no-spę czy jeszcze czekać?! Muszę chyba więcej leżeć bo dziś trochę się nachodzilam..

Magdziunia bardzo wspólczuję Twojej kolezance

Justyna ja też trzymam za Ciebie kciuki, żebys jak najdlużej wytrzymala w "calości"

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

motylek ale mi narobiłas ochoty na placki, a jutro nie dam rady zrobic bo najpierw jedziemy z psem na kastracje, a potem ja mam wizyte
czarna ojej a po wrzesniu pażdziernik, ja już sie boję, nie wiem czy wstrzymac się z reszta zakupów, czy szbko kończyć
mirabelka okurat wiosną 2007 powtórzyłam tężca, bo już m sie skończył, a na jesień grypke tradycyjnie, zresztą to u nas w pracy dawali przez ptasię grype, jakby to cos na ptasia dało:)
Kaka fajnie z tym łóżeczkiem
Ewela a twoi rodzice nie moga bracia przemówić do rozsądku, skoro twoje gadanie nie działa

ja niedawno wróciłam z dworu, M kosił a ja mu kibicowałam, potem stajnia, spacer z psami i jakoś zleciało popołudnie. Ide na wrzesień poczytac

Kaka fajnieże już łóżeczko złożone
idę zaraz za czarną czytać wrześniówki i ciekawe czemu nie przenoszą jeszcze czerwcówek i lipcówek, lubię patrzeć jak się zbliżamy do czołówki ;-):-)
Własnie i mnie to wkurza juz ich nie powinno byc:-p
Ta wrzesniowa widze ze panike wzbudzila:-D a ja sie ciesze i juz doczekac nie moge!!:tak:juz chce odstawic fenoterol i czekac na skurcze ale to dopiero ok 37 tyg nie predzej:no:
Goska narazie nie mowimy nikomu kiedy nast. egzamin bo chcemy jechac sami i ewentualnie zrobic niespodziewanke;-) rodzince.
Ale mi dzis net napierdziela juz 10 utworkow sciagnelam w ciagu 20 min az pomyslow brak co by tu jeszcze sciagnac i dwie bajki ciagne:tak: KUNG FU PANDA i MARIPOSA BARBIE

Ppatga placuszki byly pycha,teraz zjadlam kolacje i jetsem pelna:-D
Minisia powodzenia dla M na nastepnym egzaminie:-)
Ewela wspolczuje mieszkac z nieusluchanymi bracmi,mnie tez to by wkurzalo.Ja strasznie sie denerwuje jak posprzatam,a ktos nabrudzi:wściekła/y:
No dziewczyny ciekawe kto u nas pierwszy pojdzie,mam nadzieje,ze przetrwamy do 37tygodnia:-p.Ja juz powoli zaczynam sie bac,ten czas tak ucieka.Zycze milej nocki:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry