• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

blond, z tego wynika, że ja też za dużo 3 kg przytyłam:dry:

Pozdrowienia dla mamusiek od dorotki123456789 - troszkę ma kłopotów z tym co zawsze:-(

Ja dzisiaj odebrałam wstępny projekt domu - jest nieźle. Kalkuluję koszty i na październik:szok::szok::szok: potrzebne mi jest ok. 20000 zł :szok::szok::szok:na pierwszy etap budowy, czyli ławy fundamentowe i piwnica. Chyba się uda uzbierać, bez pożyczek.
No to ten miesiąc urodzin mamboski - budowa i narodziny:-p

reklama
w sumie po tym okresie leżenia to przyda mi się mały rozruch przed porodem:tak:
Sczerze, to już nie mogę się doczekać, ale coś czuje, że z wychowawczego nici. Trzeba będzie wrócić do pracy pieniążki zarabiać:dry:

blond, z tego wynika, że ja też za dużo 3 kg przytyłam:dry:

Pozdrowienia dla mamusiek od dorotki123456789 - troszkę ma kłopotów z tym co zawsze:-(

Ja dzisiaj odebrałam wstępny projekt domu - jest nieźle. Kalkuluję koszty i na październik:szok::szok::szok: potrzebne mi jest ok. 20000 zł :szok::szok::szok:na pierwszy etap budowy, czyli ławy fundamentowe i piwnica. Chyba się uda uzbierać, bez pożyczek.
No to ten miesiąc urodzin mamboski - budowa i narodziny:-p
Ciril, u nas właśnie trwa I etap i powiem Ci, że niedużo Was to wyniesie :tak: Sam Majster zażyczyl sobie 10000 zł:dry:. Wiem jak się cieszysz, bo ja to co chwilę patrzę na projekt i wymyślam kolory kafelkow :laugh2::-p A!!!! I co najwazniejsze: wolnośc Tomku w swoim domku :laugh2:

Witam się czwartkowo! Dzisiaj wraca moj M. spod W-wy, więc od rana chodzę w skowronkach :laugh2: Chcialabym się gdzieś wyrwac z Nim, tak sam na sam....:-p Poki co, czeka mnie jeszcze prasowaniez wczoraj :sorry2::laugh2:

Z tego kalkulatora blond wynika że mam niedowagę 2 kg...ale fajosko. Chociaż raz mam niedowagę:-D

I ja witam czwartkowo. Zamierzam dzis wyprać drugą kołdrę i trochę poprasować. Potem skoczę chyba do pracki zeby dokończyć wypełnianie tych druków na zasiłek rehabilitacyjny ale nie bardzo mi sie chce.

motylk ale mi narobiłas ochoty

ja już zaczynam sie budzić, jedziemy z psem na kastracje, a potem o 15 wizyta, już w nocy się zaczełam denerwować. Ja mam 2 kg za dużo i nic nieporadze bo ciągle bym coś jadła

Wiajcie! U mnie jak na razie jakoś pochmurno...
Wczoraj w SR było super! Dostałam wycisk,że hej! M ciągle był ze mną pomagał w cwiczeniach:tak:Wiecie co fajnie jak facet angażuje się w to wszystko i też to przezywa:tak:W koncu ten owoc w brzuszku to sprawka nie tylko jednego,ale obojga:-D Po cwiczeniach lekarz omowił nam sygnaly porodu-jego fazy itd...
Tak pewnie czułam się przy M...zrozumiałam,ze będę go potrzebaowa kiedy zacznie się to wszystko...chcę zeby był przy porodzie-on też tego chce:tak:Dobrze byc swiadomym tego co ma nadejśc i się do tego przygotowywac-to jeszcze bardziej zbliża:tak::-)

Ja w ten kalkulator nie wierze i tyle, więc dziewczyny wcale sie nim nie kierujcie. Każdy ma inne zapotrzebowaniea zbędne kilogramy szybko pójdą w zapomnienie.

kaka u ciebie napewno szybko
majeczka a ja musze czekać do września na SR, niemoge się doczekać, ale u nas jest chora godzina 13

Acha wczoraj jak przyszły smoczki tome costam to moja mama stwierdzila ze jej mał to smoczka przypomina:)

reklama
Ja w ten kalkulator nie wierze i tyle, więc dziewczyny wcale sie nim nie kierujcie. Każdy ma inne zapotrzebowaniea zbędne kilogramy szybko pójdą w zapomnienie.
Zamiast myślec o głupich kilogramach na przelicznikach itp. Myślmy o tym i się módlmy żeby nasze Dzidziolki porodzily się zdrowiutkie. Pózniej damy radę z tymi kilogramami. Tak jak mówi Kaka kazda z nas jest inna. Inna budowa... itp itd...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry