reklama

Październik 2008

Cześć
ja dziś byłam u lekarza i .......byłam u lekarza.
Praktycznie cały dzień mi zeszło, bo od rana już się z mężem szykowaliśmy do wyjazdu, potem oczywiście kolejka, wpadłam w międzyczasie odwiedzić koleżanki z pracy, potem parę sklepów meblowych zaliczyliśmy i wróciliśmy do lekarza. Wieści lekarzowe zaraz opisze na odpowiednim wątku.
W każdym razie wróciliśmy padnięci, więc zjadłam tylko 2 jagodzianki (!!!) i poczytałam co u Was.

Magdziunia, jejku tak bardzo mi przykro z powodu dzieciątka koleżanki. Nie wiem czy powinnam, ale tak przeżywałam to dziecie, że podzieliłam się wiadomością z najbliższymi i wszyscy kibicowaliśmy maluszkowi. Niestety jest już z aniołkami. Oby koleżanka w miarę szybko doszła do siebie i znalazła ukojenie w następnym dziecku.

Pozdrawiam Was wszystkie
papa

reklama
Czesc Mamusie!!!!!!
NO więc dziś byla uczta pierogowa :-p (Czarna, dzięki za przepis, skorzystalam z farszu, bo z ciastem tesciowa mnie wyprzedziła:laugh2:). Jak mi się wyśniły, tak bosko smakowaly :tak::tak::tak::laugh2: PO takich "maratonach" będę wyglądać jak piłka na porodówce :laugh2:
Czarna, złóż życzenia od E-Cioteczek z BB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To już w koncu Nastolatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajnie, że Dorka się do nas odezwała!!!!
A ja dziś dostalam świetną wiadomosć: moj M. wraca w czwartek wieczorem na caly weekend :laugh2::laugh2::laugh2: Jak pogoda dopisze, to sobie gdzieś "uciekniemy"....
Madzia, przykro mi z powodu Bejbusia twojej kolezanki. Moja tesciowa tez dzis dostala niefajną wiadomość o chrzestnej M.(tyle, że to kwestia dni:-(). Podobno Ktoś tam na górze wie, kiedy nas zabrać światu...
Och, nie lubię takich smutków i staram się przerzucic myśli na cos pozytywnego...
NIgdy nie jest tak źle, jak nam się wydaje :-p A ja na codzień noszę różowe okulary!!!!!!!!!!! I tego Wam życzę, dobrej nocki Skarbusie :****************

Magdziunia przykro mi strasznie...:(tylko ja tu czegos nie kojarze chyba...3 dni?to nie ten maluszek ktoremu kibicowalysmy czy ten?bo sie pogubilam...

Jednej dzidziuś wcześniaczek z 29tc żyje i nadal walczy dzielnie.
Natomiast drugiej koleżanki córeczka zmarła - urodzona w 24tc, żyła tylko 3 dni.
To strasznie przykre jest jak takie maleństwo odchodzi.

Odchodzi o całe życie za wcześnie ...

Magdziunia to mi się coś pomerdało. Myślałam, że chodzi o tego dzidziusia co miał hipotrofię, ale on się urodził w 29tc. A tej koleżanki, która urodziła w 24 to nie kojarzę. Nie mniej współczuje bardzo............:-(:-(

magdziunia przykro mi bardzo:((((((Ja zawsze zamartwiam sie tez wszystkim i tygodniami siedzi mi w glowie:-(:-(:-(.Tule Cie cieplutko!!!
JA juz po kolacji i zakupach,ide spaciu!Zycze milej nocki:-D

Patrzyłam już na allegro.
Ale wszystkie są strasznie krótkie - nie przykrywają kolan - a ja takiej nie założę, bo się wstydzę. Poza tym wesele już w tą sobotę, więc marne szanse na otrzymanie przesyłki do tego czasu :-(

Hej - nie tylko ja mam kiepski humorek.
Kaka przykro mi bardzo.
Zabrałam się za sprzątanie a w międzyczasie wstwawiłam pranie.
I .... nagle naszła mnie jakaś złość na wszystko, zaczęłam płakać.
Dosłownie tak jakbym była dzieckiem ... niepoznałam siebie.
Teraz jakoś opadłam z sił .... leżę i smutno mi.

Wczoraj wieczorkiem dowiedziałam się, że dzidzia tej mojej koleżanki zmarła.
Urodziła ją w 24tc - tak mi smutno jest z tego powodu i może dlatego udzielił mi się taki a nie inny nastrój.
Przepraszam, że napisałam o tym ... musiałam wyrzucić z siebie ten smutek.

Nie będę już dziś pisać - przepraszam i uciekam spać.

Magdziunia bardzo mi przykro z powodu koleżanki dzieciątka.
Ale powiem Ci, że i bez takich wieści popadam czasem w wisielczy nastrój i histerycznie płaczę bez powodu.
To chyba te homony :-(

Dobrej nocki

reklama
magdziunia bardzo mi przykro z powodu odejścia dzidziusia koleżanki:no:, taka kruszynka, łzy same napływają
[*]
gosiakuprewicz tak mnie teraz naleciało na te pierożki ruskie,ale nie będę robiła o 12 w nocy! Dobrze że uczta "pierogowa" Ci się udała;-) Ja może jutro zrobię...
kaka82 fajne te sukienki:tak: Szkoda że lato już się kończy...
Zmykam spać bo jutro rano na badania lecę. Dobranoc:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry