reklama

Październik 2008

Hej dziewczyny ja dopiero wrociłam do domku od 6.30 na nogach:sorry2:ale jestem padnieta. Byłam dzis u gina zaraz napisze cos i jak na odpowiednim wątku, kupiłam dzis sliczny spiworek dla dzidzi i jestem taka hapy :-D:-D:-D:-D:-Dz niego jutro wkleje zdjątko:-)Sory ze tak egoistycznie ale niemam sił:sorry2::sorry2:

reklama
czarna79 fajna ta fototapeta, ale ja bym nie miała nerwów żeby sama to powiesić.
kaka82 nieźle masz z tym swoim M:rofl2: Ale faceci tacy są że nie lubią zakupów,ja się do mojego M już przyzwyczaiłam. Wczoraj jak zamawiałam zasłony, to zawiózł mnie do sklepu, ale nawet z samochodu nie wyszedł:baffled: Powiedział,że zobaczy jak je powieszę w oknie.
ppatqa ja też tak robię, ze jak jest słonecznie na dworze to na bieżąco prasuję.
Ewela24 odpoczywaj kochana po tym rajdzie:tak:
dorota123456789 cieszę się że z M wszystko dobrze się układa, mam nadzieję że ta praca nowa będzie mu przynosiła satysfakcję:tak:
Ja sprzątam w kuchni po obiedzie, a potem chyba na spacer się wybierzemy.
Pozdrawiam ciepło.

Kaka ja już mówiłam daj mi adres.
Hormonki mi szaleją i mam ochotę komuś wp.....ć ;-)
Mój M. też ma ze mną na pieńku, ale nawet mi się nie chce o tym pisać, bo tylko się bardziej nakręcę a szkoda dzidzi.

Nie mam się w co ubrać na wesele.
Nawet spodni eleganckich u mnie brak a w jedynym sklepie ciążowym w mieście wszystko jakieś takie dziwne i niemiłosiernie wręcz drogie.
Chyba M. będzie musiał pójść sam... :angry:
Bierzemy się za kładzenie paneli w pokoju Lili.
Jak już urządzę to wkleję może zdjęcia.

Dobrze, że same super wieści od lekarza.
A właściwie to kiedy ma się dziecko obrócić już na dobre?
Moja chyba jeszcze do góry bo mnie po dołach tak kopie, a wizyta dopiero 21-go sierpnia.

ewelka ja dziękuje tyle na nogach
malena ja mam podobny problem idziemy 22, a ja nic nie mam, nie chce kupowac bo szkoda kasy na kiecke na 1 raz

M kosi trawe, ja pochodziłam sobie, ale juz mi nogi odpadają- nie wiem co z moimi nogam sie dzieje. Spać mi się chce, a musze do 1 wysiedzieć, bo o 12 leci wkkw na eurosporcie.

.
kaka82 nieźle masz z tym swoim M:rofl2: Ale faceci tacy są że nie lubią zakupów,ja się do mojego M już przyzwyczaiłam. Wczoraj jak zamawiałam zasłony, to zawiózł mnie do sklepu, ale nawet z samochodu nie wyszedł:baffled: Powiedział,że zobaczy jak je powieszę w oknie.
.

Zupełnie jak mój:-D

Mój M. też ma ze mną na pieńku, ale nawet mi się nie chce o tym pisać, bo tylko się bardziej nakręcę a szkoda dzidzi.

Nawet spodni eleganckich u mnie brak a w jedynym sklepie ciążowym w mieście wszystko jakieś takie dziwne i niemiłosiernie wręcz drogie.
.

Mi już przeszło na szczeście. A jak będę zła to sama mu krzywdę zrobię. Dużo się kręcę w nocy to mogę go "niechcacy" uszkodzić;-)

A co do wesela polecam allegro.

Antuanet ja tez dopiero pierwszy raz bede kładła tapete. mam nadzieje ze robi sie to tak jak normalna:-p

ewelka ja dziękuje tyle na nogach
malena ja mam podobny problem idziemy 22, a ja nic nie mam, nie chce kupowac bo szkoda kasy na kiecke na 1 raz

M kosi trawe, ja pochodziłam sobie, ale juz mi nogi odpadają- nie wiem co z moimi nogam sie dzieje. Spać mi się chce, a musze do 1 wysiedzieć, bo o 12 leci wkkw na eurosporcie.
Kobieto to sie połóż i nastaw sobie budzik albo sobie nagraj:rofl2:

Chyba M. będzie musiał pójść sam... :angry:
Bierzemy się za kładzenie paneli w pokoju Lili.
Jak już urządzę to wkleję może zdjęcia.

Dobrze, że same super wieści od lekarza.
A właściwie to kiedy ma się dziecko obrócić już na dobre?
Moja chyba jeszcze do góry bo mnie po dołach tak kopie, a wizyta dopiero 21-go sierpnia.
Fotki obowiazkowe!!!!!!! Jak to piknie zabrzmiało Lili:-p

Ja juz wykąpana odpoczywam przed kompem. M na piłce wyciska ostat nie poty. Jak wróci bedziemy jedli kolacyjke:rofl2:

reklama
Hej - nie tylko ja mam kiepski humorek.
Kaka przykro mi bardzo.
Zabrałam się za sprzątanie a w międzyczasie wstwawiłam pranie.
I .... nagle naszła mnie jakaś złość na wszystko, zaczęłam płakać.
Dosłownie tak jakbym była dzieckiem ... niepoznałam siebie.
Teraz jakoś opadłam z sił .... leżę i smutno mi.

Wczoraj wieczorkiem dowiedziałam się, że dzidzia tej mojej koleżanki zmarła.
Urodziła ją w 24tc - tak mi smutno jest z tego powodu i może dlatego udzielił mi się taki a nie inny nastrój.
Przepraszam, że napisałam o tym ... musiałam wyrzucić z siebie ten smutek.

Nie będę już dziś pisać - przepraszam i uciekam spać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry