• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Ale najgorsze jest to, że wszystkiemu winne są błędy lekarzy.
Już po porodzie studiując badania otworzyły się jej oczy.
Przecież można było uniknąć tego.
Także dziewczyny jeśli coś nie tak, to do lekarza.
U niej wielu badań nie zlecono.
Jeśli będę wiedziała coś więcej, to napiszę.
To wszystko jest świeże dla niej i sama powie co i jak.

Miłego dnia dla Was.

reklama
Czesc Kochane Mamusie!!!!!!!!
Ja od 6 na nogach, już po sniadaniu i farbowaniu wlosow. Nie moglam patrzec na swoje odrosty, straszyly juz z daleka :laugh2: Zaraz pewnie wstanie reszta ferajny, to trzeba przyspieszyc z łazienką :-p:laugh2: Miłego dnia i do napisania :*************************************

gosiakuprewicz ja też już na nogach od 6 ;-) Byłam na badaniach, bleee nowa pani do pobierania krwi:szok: Pewnie siniak na pół ręki będzie.
Teraz wcinam śniadanko i oglądam tv. Chyba trzeba będzie jakieś pranie wstawić bo znów upał, u nas już 23 stopni :baffled: Miłego dzionka.

Zabrałam się za sprzątanie a w międzyczasie wstwawiłam pranie.
I .... nagle naszła mnie jakaś złość na wszystko, zaczęłam płakać.
Dosłownie tak jakbym była dzieckiem ... niepoznałam siebie.
Teraz jakoś opadłam z sił .... leżę i smutno mi.

Wczoraj wieczorkiem dowiedziałam się, że dzidzia tej mojej koleżanki zmarła.
Urodziła ją w 24tc - tak mi smutno jest z tego powodu i może dlatego udzielił mi się taki a nie inny nastrój.
Przepraszam, że napisałam o tym ... musiałam wyrzucić z siebie ten smutek.

Nie będę już dziś pisać - przepraszam i uciekam spać.

Madziunia to hormonki sprawiają, ze tak fiksujemy. Mi też niewiele trzeba do płaczu, a Ty tyle czasu oczekiwałaś wiesci o tych Maluszkach. Wczoraj na NG oglądałam film o ciaży i wspomniejli że szanse przeżycia mają już 22 tyg wcześniaki ale bardzo małą:-(
Cięzko sie na sercu robi jak sie myśli o takich Małych Aniołkach. Miejmy nadzieję, że ten starszy wcześniak będzie miał dużo siły by żyć. Tulę Cię mocno.

U mnie pogoda dalej pod psem. Po południu ma wpaść koleżanka na ploty. Oczekuję też wizyty rodziców. Dzis szef kuchni poleca spaghetti;-) A Wy co dobrego robicie??

Wysłałam M z moim wnioskiem o zasiłek rehabilitacyjny i go posłali do dyrektora zeby złożył podpisa i do bhp - moim zdnaiem to trochę przesada, w kadrach mogli by to wypisać kiedy mi się kończy te 182 dni i tyle.

M wieczorkiem trochę wymiękł. Sam zaczął rozmowę i mnie ugłaskał. Jak mu to łatwo ze mną idzie;-)

A ja planuję na dzisiaj dalsze sprzątanie. A teraz jeszcze leże w łóżku z nogami w gorze bo bola i bolą

kaka ja też chce sie dowiedzieć kiedy kończy mi sie te 182 dni, ale to w poniedziałek, bo w czwartek ide do gina, wiec w poniedzialek zaniose L4
Antuanet oj biedna rączka, ja do tej pory mam szczęście
gosia jak zwykle na nogach

Malena pod kiece mozesz leginsy ubrac;-)

PPataqa ja sobie sama wyliczyłam, że mi się te 182 dni konczą w poblizu terminu porodu. Nie chce zeby mi macierzynski od razu naliczali dlatego juz się bawie w wypisywanie tego śmiesznego wniosku.

Witajcie! Dziś jadę do szkoly rodzenia. Ale nie sama-mój M wyprosił wolne-cudem się udało... Wyskoczyła mi opryszczka na usteczko:-( heh... Cieszę się,że M będzie ze mną!:-)
Kaka ładne te sukieneczki-ale mi też przeszkadza to,że są taki krótkie....:sorry2:Zanosi się właśnie na deszcz i burzę...:no:
ściskam Was

Malena pod kiece mozesz leginsy ubrac;-)

PPataqa ja sobie sama wyliczyłam, że mi się te 182 dni konczą w poblizu terminu porodu. Nie chce zeby mi macierzynski od razu naliczali dlatego juz się bawie w wypisywanie tego śmiesznego wniosku.

Dzien doberek!
Ja tylko na chwilkę, bo się w końcu na zakupy muszę dziesiaj wybrać.
Kaka w legginsach to nożyska jeszcze potężniejsze.
Nie wiem zupełnie dlaczego nie szyją długich sukienek.
W sklepach z długich są tylko takie hmmm.... balowe.
A do krótkiej to obcas musi być - a tu człek taki niestabilny, że hej!
Milego dnia!

reklama
Magdziunia strasznie mi przykro z powodu tego maleństwa.
Gosia ciesze sie ze smakowało:))
Gosiu , Antuanet kobiety ja was podziwiam za tak wczesna pore wstawania
Kaka najwazniejsze ze wie ze zrobił źle to sie liczy.Ja dziś na obiadek gulasz.
Ciekawe jak tam Justynka???? Dałam jej numer tel wrazie co
U mnie jak u Kaki pogoda pod psem. Pranko musiałam w domciu powiesic:baffled: ale licze ze sie rozpogodzi jak wczoraj:-pBo mam w planach isc zobaczyc te biurka. Ostatnia moja nadzieja:rofl2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry