• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Kaka to juz wiem jak sie czujesz ja bym chyba mu awanture zrobila bo ja mam taki charakterek ze jak sie na cos nastawie to musi byc i juz!!:tak:A tym bardziej jak mi ktos obieca wspolny wypad na zakupy a potem to odwoluje wrrrr... wierz mi ja takiego czegos strasznie nie lubie i moj juz by dostal za swoje jakby mi taki numer wycial!!!:wściekła/y:

reklama
M tak mi napisał na gg - bo już z pracy sie wykręcał z zakupów:
"poki ustalanie czegokolwiek nie będzie musiało konczyć sie moim przytaknięciem to tak juz bedzie
po prostu wychodze juz z założenia ze skoro musze sie zgodzić to wole szybciej i miec z głowy spory...
to chyba normalne ze ty zachowujesz sie jak typowa kobieta (wiercisz i wiercisz, az człowieka wykręca) a ja jak typowy facet (po latach wspólnego życia z nabytym doswiadczeniem, na początku rozmowy mówię "tak" i mam jeszcze troche luzu)
oczko.gif
"

:angry::wściekła/y:

jezu...kaka, normalnie przypomina mi sie moj zwiazek z moim eks...:)te same teksty, ale jak potrafia czlowieka z rownowagi wyprowadzic...nienawidze tego.jak mozna cos obiecac a pozniej odwolac...to jest po prostu nie w porzadku:(

To było w tonacji - pół żartem pół serio bo się emotikonki nie powklejały ale doprowadził mnie tym do szału. Ja treż go nie poznaję - chyba będzie musiał iść na dywanik do tesciówki to ona go ustawi.

malena ja mam podobnie, ale chyba przez to że w nocy zle mi sie spi
czarna fajna tapeta
kaka oj ja bym sie wkurzyła

My mieliśmy małą zmiane planów dzisiaj, M zauważył na podłodze krew wiec zaczelismy szukac skąd pierwsza poszła suka ale nic i wzieliśmy Maiora a tu krew z cewki, więc go zbadałam i prostata powiekszona, ale pozatym innych objawów brak, więc pojechalismy z nim zrobic do kumpeli usg i rtg- i torbiele prostaty i w czwartek czeka go kastracja- to jest pies mojego ojca i jak go chciałam dawno wykastrowac ale sie on nie zgadzał, i teraz chodzi i załuje psa- no i wytłumacz tu mu coś- bo on mysli ze to taka straszna krzywda, zreszta Dueta i Druida tez żałował- bo jak to bez jajek.

A moze i on ma hormonki:))) Bo mój to ma ale "efekt zgniłego jajka" czyli ze tyje ze mna ale na szczescie nie ma humorków. I o dziwno na wiecej zezwala i pomaga jak nigdy. Chyba mu szkoda wieloryba który ledwo człapie koło niego:-D:-D
Dobra spadam do polo po suróweczke do zapiekanki potrzebuje:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry