reklama

Październik 2008

reklama
NatusiaMa gratuluje zdanego prawka ;-) ciesze sie ze jestes juz na BB u mnie niestety to jeszcze potrwa bo nie mam kasy teraz aby sobie neta podlaczyc ;-(
Mmy namiar na jedna firme ale oni musza najpierw sprawdzic czy da sie u nas podpiac neta ale narazie sa wazniejesze niestety wydatki i narazie sie wstrzymujemy .
GOSIU gratuluje SYNUSIA :-)

Wszystkim gratuluje udanych wizyt :-)
Ja ostatnio szaleje na zakupach dla Oliwi i juz prawie wszystko mam :-)
Kupilam juz wozek :-) ,przewijak ,2 paki pampersow i kosmetyki zostaly juz na serio dordne rzeczy Dzis kupilam reczny laktator i wypraweke do szpitala dla Oliwi ale kupila tylko pol spiochy i kaftanik ;-)

MARMA ciesze sie ze z maluszkime jednak wsio oki Moja dzidzia tez miala w 28 tygodniu 1100 kg i jest mniejsza o jakis 1 tydzien lub 2 :-( Gin mowi ze jest wsio oki wiec za bardzo sie nie martwie a Oliwia kopie mnie non stop nawet teraz kopie mocno chyba wie ze pisze do ciotek z BB hihihi i was pozdrawia hihihi.

Ja juz dla siebie do szpitala prawie wsio kupila tylko kapcie jeszcze mi zostaly hihihi
BLOND silna z ciebie babeczka jestem pod wrazeniem ;-)

Poczytalam was ale nie dam rady wszystkiego :-(
EWELA wspolczuje ze twpjego M nie bedzie przy tobie jak bedziesz rodzila :-(
MINISIA przykro mi ze twoj M nie zdal prawka :-(
MIRABELKA uwazaj na siebie :-)

Moja mala tez jest ulozona posladkowo i glownie ruchy czuje nisko albo kolo pepka ale zadko wyzej ale nie matwie sie tym narazie .Na kolejne Usg postanowila isc pod koniec wrzesnia aby sie nie stresowac sjak sie dowiem ze moja MALA jest mala Najwazniejsze aby nic jej nie bylo :-)
Dziewczynki tak bardzo bym chciala do was zagladac z domu ale niestety narazie sie nie uda Aha i jak urodze w listopadzie co niby przesunal mi sie TP na listopad to i tak bede z wam pisala bo kiedys dorobie sie tego neta ale nawet jak Oliwia bedzie z listopada to was nie opuszcze hihih
Dziekuje wszystkim z aprzekazywanie odemnie wiadomosci kochane jestescie :-)
MINISIA sliczne fotki z basenu :-)

A dziś od rana dobry humor bo M do łóżka rano przyniósł taaaki wielki bukiet czerwonych róż i aż pachnie w całym domu i Karolinka z laurką cala zaspana.:-D

Wszystkiego najlepszego!!!
I zazdroszczę optymizmu ;-)

Nie ma co wpadac w panikę. Póki co to ja najlepiej sprawdzam się w robieniu zakupów. Sama sie zastanawiam czy będę umiała sie zaopiekowac takim Maluchem. Przewinąć to moze mi się uda ale czy ja sobie poradzę z kąpielą:szok: i wychowaniem:szok:. Myślę, że z czasem same wszystkiego sie nauczymy i duzo nam podpowiedzą nasze dzieci - płaczem;-)

Słyszałam, ze im dalej w lasy tym gorzej się śpi. Mi ciagle przeszkadza brzuszek i jak wstaje sie z łożka coraz gorzej.

Tylko jak odróżnić płacz "jestem głodna" od płaczu "boli mnie brzuszek"???
A mi znowu spanie jak z 1 trymestru wróciło - tzn spałabym 12 godzin/dobę :-(

Hej dziołchy
A ja wkoncu zamówiłam fototapety. Sie bedzie działo jak przyjda. A M mnie z domku wyrzuci bo on jest przeciwny im:)))

A co na tych fototapetach? Fajny pomysł!

Właśnie tak się zastanawiałam co się dzieje z naszą Dorotką.
To co mi sięspodobało to to że napisałaś że twój M nie będzie mieszkał poza domem. Zawsze to na plus dla Ciebie. Może przemyślał i się poważnie zastanowi. Dobrze że układa się .:tak:;-)

A u mnie też dziś straszny upał aż nie mam ochoty nic robić. Czuję się taka ciężka i jeszcze ten brzuch mnie trochę pobolewa.
Wczoraj zrobiłam krokiety z barszczem na objad na 2 dni więc dziś nic nie gotuję.

A mały tak kopie jakby chciał już wyjść:-D
Ale niech jeszcze trochę posiedz.:-)

NATUSIA ja tez sie ciesze ze M bedzie nocowal w domu i wreszcie mam nadzieje ze ta praca bedzie oki i ze bedzie wsio oki i mam nadzieje ze M sie opamieta i bedzie dobrze choc ostatnio mielismy nawet spokojny czas u nas :-)
Dziewczynki ja musze juz leciec fajnie bylo was poczytac jak chcecie to zapraszam do pisania do mnie eskow nr jest na zamknietym hihihi :-)
Teraz sobie na necie poczytalam o wadze fziecka w 28 tygodniu bo w 28 bylam na usg i wychodzi ze OLiwia wazy fajnie :-)
Dziewczynki zycze udanych zakupow i aby wams dolegliwosci jak najzadziej dopadaly sobie tez tego zycze hehehe.
Mnie ostatnio glowa boli codziennie :-( Teraz mam manie na winogrona i codziennie musze je jesc Mecza mnie tak jak i was te upaly dobra lece POZDRAWIAM papapa ide na frytki bo mi sie ich chce hihihihihih

reklama
No dziewczyny ja juz uszykowana,ide do poloznej,za godzine mam wizyte.Jak wroce to napisze:-).Dzisiaj sie jeszcze umowilam na 28sierpnia na zobaczenie porodowki:tak:,Milego popoludnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry