J
justyneczka
Gość
ale dziś pogoda, pada i pada...ja jeszcze zalegam w łóżku i póki co nigdzie się nie wybieram.dzidzia dzisiaj musi odpocząć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dalej prasowanko, w między czasie zrobiłam kotlety devolai'e i zupę cebulową gotuję pierwszy raz w życiu, ciekawe co mi z tego wyjdzie (?) U nas dalej upał

U nas tez leje i zimno(12stopni),a ja dzis popoludniu do poloznejHej dziołchy
Ja jestem zła specjalnie wczoraj wsio porobiłam bo miałam na dzis wielkieeeeeee plany a tu dupa ta pogoda mnie normalnie dobija. Po kie diabeł znów pada
Mamuśki instynkt matki i miłośc jest tak silna ze wszytkie umiejetnosci w opiece nad maluszkiem same przychodza
A ja wkoncu zamówiłam fototapety. Sie bedzie działo jak przyjda. A M mnie z domku wyrzuci bo on jest przeciwny im))
.Moze jak juz te fototapety beda to mu sie spodobaja
Zazdroszcze tyle energii na codzienne porzadki:-)Ja zrobiłam pranie, pościel. Prasowanie skończone, wreście. W piatek zjawia sie goście cała 5- az sie boje co będzie.
Na obiad,na szybkiego zupa ogorkowa

A ja wkoncu zamówiłam fototapety. Sie bedzie działo jak przyjda. A M mnie z domku wyrzuci bo on jest przeciwny im))
Ty jesteś o tyle na wygranej pozycji że sama je sobie założysz
a ja nie mam o tym pojęcia
Ja zrobiłam pranie, pościel. Prasowanie skończone, wreście. W piatek zjawia sie goście cała 5- az sie boje co będzie.

Wowo ile energii. Ja trochę posprzatałam z samego rana a potem już samo leniuchowanie. Właśnie piorę torbę do szpitala;-)jaka jestem umęczona. posprzątałam calutkie mieszkanie( 3 dni temu też to robiłam) ;-) . ja mam w ciąży jakąś manię sprzątania. mam nadzieję, że po ciąży nadal mi to zostanie, bo przynajmniej zawsze mam błysk w domku:-) idę się kąpać, bo niedługo do gin. zobaczyć maluszka:-) potem zakupy i do Mamy:-) dzisiaj zaczął mi się 8 miesiąc, ale ten czas leci. życzę przyjemnego dnia wszystkim Mamusią:-)
http://lilypie.com/