Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

głowa do góry

Dobranoc Dziewczyny papapa buziaki

jutro o 15 wizyta u gina a wieczorem do Polski wraca mamuśka (2 miesiące jej nie było) i mimo codziennych telefonów bardzo się stęskniłam:-( musimy nadrobić zaległości, a że mama nie ma internetu to nie wiem kiedy tutaj zagoszczę:-( mam nadzieję, że z Rafałkiem wsio dobrze, zawsze przed wizytą mam w sobie dziwny strach:-( dobranoc wszystkim mamusiom i brzusiom:-)
Ja nie mówię, ze to jest sprawiedliwe...ale jeśli chcę zapłacić to dlaczego nie mogę sobie wybrać dowolnej - poleconej przez innych położnej?? Tak jak Czarna pisze - u nas takie praktyki zabronione i znieczulenia też nie maJasne, ze kobiety rodziły bez tych wszystkich bajerów ale jeśli choc trochę mozna sobie ulżyć to dlaczego nie??
Hej! ja wlasnie wrocilam z 4-godzinnego spacerku po zoo.Padam, ale musialam sprawdzic co u Was.W kazdym odbiciu sie oglaalam i nie moge uwierzyc ze jestem juz taka wielka.Brzuch mam naprawde przeogromny...Ja nie wyobrazam sobie jak bede wygladala za miesiac.Pozdrawiam
Witajcie znów się zacząl kolejny tydzień - mi właśnie dziś zacząl się 8 MIESIĄC.
z tymi szpitalami tez sie boje, bo przepelnione podobno i nie chca przyjmowac...tylko niech mnie nie probuja odsylac, bo ja samochod kupuje po urodzeniu wiec nie bede ze skurczami autobusami miedzy szpitalami krazyc....albo taksowkami....
jak mnie nie beda chcieli nigdzie to im na schodach urodze ....kiedys kobiety w domach rodzily(tylko co pozniej z tymi dziecmi bylo to niewiem...)...
Ale masz opcję znieczulenia. U nas nie ma takiej możliwości.
Tylko uważaj, bo nawet jak się nastawisz na znieczulenie, a nie będzie anestezjologa wolnego - bo duuużo teraz kobiet....

. Bardzo lubię słuhać naszego maluszka:-)
Kolejny spontaniczny dzień. Wysniły mi się dzisiaj pierogi ruskie i muszę przewertować stronki, żeby znaleźć przepis Czarnej
MIlego dnia Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!