Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W niedzielę byliśmy u rodziny mojego M w Starachowicach, wróciliśmy ok 22 i znów cały dzień minął.Wczoraj sprzątaliśmy w domu, byliśmy na działce, kupiliśmy wreszcie farby i we czwartek chcemy malować to przez ten długi weekend nam wyschnie, bo po południu na cały długi weekend jedziemy do Warszawy
Mam tyyyle prasowania że aż ciepło mi się na żołądku robi. Idę coś zjeść
Ja już nawet po kolacji
Wiecie, tak sobie oglądam Wasze nabytki na odpowiednich forach i mnie panika zaczyna ogarniać!Po pierwsze ja jeszcze nic nie kupiłam, a po drugie coraz bliżej finału.
.
Cieszę się, ze już niebawem mały będzie z nami, ale chyba póki co mam więcej obaw jak ja dam radę.
Też tak macie ??
wrrrrrrrrrrrrpo raz kolejny pisząc posta odłączyli mi prąd
I tak od samego ranca.
Dzień zlecial mi szybko, bo wstalysmy z Julą po 9
Bylysmy tu i tami powiem Wam, że mimo werwy ruszam się z coraz większym oporem (jakby siła tarcia dzialala w moim przypadku
) Brzusio zaczyna się częściej stawiać i myślę, że powinnam zwolnić tempo
, ale mi tak szkoda dnia.... Ogólnie dzień na plusie, oby tak dalej
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziam mocno!!!!!
PS. Mam nadzieje, że jutro z prądem nie będą już tak szaleć![]()

może chociaż w nich nadzieja
Ja codziennie wpadam w przerażenie jeśli nie panikę.
Dzieci znam jedynie z obrazków a noworodka nigdy na oczy nie widziałam.
Pewnie jak niunię przywiozę to siądę i się załamię.
Poród to pestka - poboli, poboli i przejdzie.
A dziecko na całe życie.
Tu już się rozwiązanie zbliża wielkimi krokami a mi się instynkt macierzyński nie chce uaktywnić. I tak mi łatwiej jak BB czytam i widzę Wasz entuzjazm.
i wychowaniem
. Myślę, że z czasem same wszystkiego sie nauczymy i duzo nam podpowiedzą nasze dzieci - płaczem;-)Ja już dziś na nogach i już nawet po śniadanku jakoś tak od wczoraj nie mogę dłużej rano spać,
wczoraj wieczorem coś dziwnie się czulam bo co wstalam to brzuch mi się twardy robił i cały wieczór prawie przeleżalam.