pampuszek:)
Początkująca w BB
wanilia79 to chyba jest normalne... szczególnie przy pierwszym dziecku. bynajmniej ja też mam ogromne obawy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a dzis juz nie zrobie a tak mi sie go chce

a ze nic nie mam tzn.zadnych globulek posmarowalam sie clotrimazolem w masci ale za wiele nie pomaga:-(
To szlony tydzien sie zapowiada. Imprezka za imprezkąTen tydzien szybko minie same urodziny(kolezanka jutro,chlopak w czwartek i ja w niedziele)Takze bede musiala ogarnac domek i jakies pysznosci przyszykowac
![]()

ja za chwile CSI na Polsacie bo zadnych filmow nie mam fajnych:-(dobrze ze tylko na zewnatrzsoe krew polala
ale uwazaj bardziej

tzn drzwiczki od zamrazarki w rece mi zostaly....wiec wszystko jest mokre. cieknie i wogole jest fajnie
teraz do tego wszystkiego musze lodowke jakas skombinowac:-(jakbym miala malo zakupow...Cześć.
właśnie wróciłam od okulisty. Zrobiła mi się na oku gradówka i dostałam maść, ale nie wiadomo czy to pomoże. Jeśli nie to czeka mnie zabieg -operacja. Oczywiście już po porodzie. Pomijam fakt, że cholerstwo swędzi i wygląda nieciekawie. Cała powieka spuchnięta i czerwona, a to dopiero początek!![]()
Kaka ale to jest korupcja, sami uczymy innych brac, a za co?? Dentysta to naprawde inne sprawa, ja chodze tez prywatnie, ale nie dlatego ze lepiej robi zeby tylko dlatego ze nie musze czekac tak dlugo na wizyty. Tak jak napisalas jedna polozna jest taka a druga inna i wierz mi bez wzgledu na to czy zaplacisz czy nie. A po porodzie jak sie nie sprawdzi wezmiesz jej te pieniadze?? W kazdym szpitalu sa srodki przeciwbolowe, musza byc, moze byc brak anastezjologa ktory moze wykonac zzo. Po za tym szczerze wolalabym zafundowac sobie wlasnie zzo niz polozna. Ja nie placilam za pomoc przy porodzie, a panie na porodowce byly bardzo mile i naprawde bardzo mi pomogly.
Jasne, ze kobiety rodziły bez tych wszystkich bajerów ale jeśli choc trochę mozna sobie ulżyć to dlaczego nie??
po raz kolejny pisząc posta odłączyli mi prąd 

i powiem Wam, że mimo werwy ruszam się z coraz większym oporem (jakby siła tarcia dzialala w moim przypadku
) Brzusio zaczyna się częściej stawiać i myślę, że powinnam zwolnić tempo
, ale mi tak szkoda dnia.... Ogólnie dzień na plusie, oby tak dalej
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziam mocno!!!!! 

. Jutro pewnie też odpuszczę, bo wyprawa do lekarza, może w środe

i wszystkie pod prądem bo są niezbędne. Ja jakoś w jednej sie mieszcze i jeszcze mam luzy.

a jak jest za późno to mój M. ładnie mnie przytuli i tak jakoś przechodzi. wsparcie bliskich jest bezcenne... ewentualnie poraz tysieczny przegladam wszystkie ubranka maluszka- wtedy aż mi się cieplutko w serduszku robi:-)

Ja Niki tez sama wychowywałam i niejest tak źle