reklama

Październik 2008

Malena , Motylku- dziękuję bardzo

Motylku- powodzenia na wizycie

Malena napewno nie będziesz mieć problemu z odróżnieniem placzu dziecka bo to samo przyjdzie, to jest własnie "instynkt macierzyński", że patrzysz na nie i widzisz o co chodzi.

Ja zaraz się zabieram do pieczenia ciasta bo wynalazlam fajny przepis na jabłecznik z kisielem i nie jest zbyt pracochlonny.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

reklama
Hej ja nie mam siły dziś przez ten upał.
Rano pojechałam na zakupy dla dzidzi i dla siebie.
Mam już wszystko :-)

Gorąco mi strasznie jest ... ufff ..... matko kochana.
Nawet nie przeczytam co naskrobałyście.

Dorcia fajnie, że co jakiś czas jesteś z nami.
W miarę możliwości i cieszę się, że zakupy u Ciebie udane.

Motylku trzymam kciuki za wizytkę.

Natusiu posiedzi jeszcze a jak nie to paluszkiem pogroź ;-):-D

Uleczko wszystkiego naj naj najlepszego.

Pozdrowienia dla wszystkich wspaniałych październikóweczek.

Dzien dobry mamuski czytam Was od godzinki bo biegam do kuchni i robie placki ziemniaczane no i wieszam pranie:tak: Wzielam sie dzis za pranie ciuszkow dla mojej malej ksiezniczki;-) jeden aytomat bieluskich juz wisi teraz piora sie rozowe i na tym dzis koniec a jeszcze 3 automaty mnie czekaja ale to pokolej bo nie nadaze prasowac:-D
Blond mialam ogladac film ale znow cos mnie od tego odciagnelo i moze dzis sie uda a tytul Ps.I LOVE YOU
Dorka Witamy nawet jak na chwilke wpadlas to milo:tak: dobrze ze u ciebie wsio oki.
Czarna ja myslalam o fototapecie do maludow w jakies z ksiezniczkami a do nas naklejki na sciane ale wklej link i sie pochwal swoimi zakupami:tak:
Dzieki za gratulki za wstapienie w 8 m-c:tak:
Ja skladam rowniez pozostalym mamusiom gratulki z okazji 8 m-ca:-D
Dzis sie juz czuje oki z tym moim zapaleniem :-p
Kurcze polatalam troche dopoludnia i juz mnie krzyz napierdziela:no:

Pampuszku gratuluje 8 miesiaca:)))
a widze ze cały czas wklejasz suwaczek:-p wejdz w ustawienia tam po lewej stronie masz zmien sygnature (czy jakos tam) i tam wklej ten code z suwaczka i wtedy bedziesz miała na stałe:tak:
Ula WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO widze ze ten sam dzien co mojej córy:)))
U nas sie piknie rozpogodziło wiec z dziewczynami poszłam w miasto za tym biurkiem i kurde albo ceny z kosmosu albo nic nie ma:szok: Znów zostaje moje ALLEGRO:-D:-D:-D Za to w lumpku trafiłam na szlafrok z frotki dla mnie za całe 16 zł:)))))

Dziewczyny wkleje wam foty tych fototapet choc one niedaja takiego efektu ja mam dużą wyobraxnie wiec inaczej je widze. U dziewczyn jak wiecie jest fiolecik jany wiec bedzie na jednej scianie łąka. A my w d. pokoju mamy obrazki kalie i bordowe dodatki dlatego u nas taka tapetka ale ona bedzie na jednej małej sciance:rofl2:

foto3ow1.6c7186eeb1.jpg

Ulu wszystkiego najlepszego:tak:
Czarna a Twoja Nikola to juz nastolatka:-p;-)jeszcze troche i ona bedzie siedziec na babyboom:tak::-Dacha, ladne te fototapety:tak:sama bym chciala ale sama tego robic nie bede:sorry2:
ja dzisiaj zamowilam 2 rozki i 2 przescieradla z gumkami:tak:
a wczoraj ten laktator , butelki, smoczki i kocyk:tak:
lista coraz krotsza:tak:jeszcze wozek, przewijak i kosmetyki:tak:i pewnie masa rzeczy po drodze o ktorych zapomnialam i nie mam na liscie:tak:ale to juz mamusia moja moze pomoze:tak:jak tak wszystko kupimy to znajomi i rodzinka nie beda mieli co na prezenty kupowac:-D

Dzien dobry mamuski czytam Was od godzinki bo biegam do kuchni i robie placki ziemniaczane no i wieszam pranie:tak: Wzielam sie dzis za pranie ciuszkow dla mojej malej ksiezniczki;-) jeden aytomat bieluskich juz wisi teraz piora sie rozowe i na tym dzis koniec a jeszcze 3 automaty mnie czekaja ale to pokolej bo nie nadaze prasowac:-D

Widzę, ze mamuśki zakasały rękawy i czynią końcowe przygotowania dla Maluszków;-)

U nas sie piknie rozpogodziło wiec z dziewczynami poszłam w miasto za tym biurkiem i kurde albo ceny z kosmosu albo nic nie ma:szok: Znów zostaje moje ALLEGRO:-D:-D:-D Za to w lumpku trafiłam na szlafrok z frotki dla mnie za całe 16 zł:)))))

Fajne i niedrogie biurka były w sklepie meblowym koło sądu.

A mój M mnie:wściekła/y::angry::wściekła/y:
Mieliśmy jechac dziś po szafę ale on się rozmyślił. Stwierdził,że mi wczoraj obiecał żebym mu głowy nie suszyła:wściekła/y: Gdybym wiedziała, że tak to sie skonczy to sama bym to załatwiła ale chciałam jechać z nim żeby miał też prawo wyboru.
Rodzice mieli do nas dzis przyjechać i przełożyli wizytę na jutro (mają dla mnie łóżeczko:-)). Miał byc też brat ale odwołałam i jego bo nie odpowiadam za siebie dzisiaj.

Ja juz po wizycie u poloznej,opisalam na watku o wizytach.Jestem padnieta,dobrze,ze obiad przygotowany i moge lezec:-p
Czarna fajny pomysl z tymi fototapetami
Kaka ach Ci faceci....Ja tez strasznie sie denerwuje jak cos zaplanuje,a on odwola:-(.Ja najlepiej lubie robic wszystko sama,ale czasem nie da sie bez faceta pomocy...

Fajne i niedrogie biurka były w sklepie meblowym koło sądu.

A mój M mnie:wściekła/y::angry::wściekła/y:
Mieliśmy jechac dziś po szafę ale on się rozmyślił. Stwierdził,że mi wczoraj obiecał żebym mu głowy nie suszyła:wściekła/y: Gdybym wiedziała, że tak to sie skonczy to sama bym to załatwiła ale chciałam jechać z nim żeby miał też prawo wyboru.
Rodzice mieli do nas dzis przyjechać i przełożyli wizytę na jutro (mają dla mnie łóżeczko:-)). Miał byc też brat ale odwołałam i jego bo nie odpowiadam za siebie dzisiaj.
Kurde jeszcze tam musze dojsc ale to chyba jutro bo dzis po ponad 4 h mam dosc:rofl2:
No ładnie cie wszyscy dzis wyrolowali. Dlatego ja lubie wsio sama załatwiac z jednej strony to dobrze a z drugiej mój M juz sie przyzwyczaił ze wszystko robie sama:tak: A hormonki to swoja droga:-p
Do mnie dzis szwagierka przyjezdza pozyczyc łóżeczko turystyczne dla swojego synka. Ciekawe czy cos podrzuci po swoim bo juz tyle razy obiecała:-p A ja juz sie nie dopytuje:rofl2:

reklama
Pytałam go wczoraj czy chce iśc ze mną - odpowiedział tak, więc siedziałam w domu i czekałam...Jakby powiedział że innym razem to bym się tak nie nastawiała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry