minisia
pazdziernik '08
Witam juz spowrotem jestem z miasta
ale masakra upal jk diabli ale wsio zalatwione!! mloda na 25 wrzesnia ma wizyte ciekawe czy pojde 2w 1
Wanilia ja ide w spodniczce i bluzeczce wkleje foty jak juz sie ubiore i umaluje zeby nie straszyc:-) mam nadzieje ze nie bedzie padac bo chce isc w takich eleganckich japonkach
No to u mnie nadal standardzik piore o prasuje a obiadek sie piecze dzis rolada z boczku, ziemniaczki i suroweczka
Dorotka mi sie wydaje ze tej decyzji powinnas sie trzymac bo to nie ma sensu dalej ciagnac.Przykre ale prawdziwe kiedys sama ocenisz ze dobrze zrobilas.Na ugodowej mozna sie pogodzi i wtedy o ile wiem placi sie 100zl za wycofanie pozwu ale tu pewnosci nie mam.Reszte masz napisane w smsie BUŹKA badz dzielna.
Co do wrzesnioweczki to nie wiem na co lekarze czekaja!! tak ja mialam z Matim wody mi sie saczyly a oni nie reagowali jak w koncu KTG zle wyszlo to biegiem na porodowke bo sie mlody dusil.
Mamusie co dzis maja wizytki trzymam kciuki!!
ale masakra upal jk diabli ale wsio zalatwione!! mloda na 25 wrzesnia ma wizyte ciekawe czy pojde 2w 1
Wanilia ja ide w spodniczce i bluzeczce wkleje foty jak juz sie ubiore i umaluje zeby nie straszyc:-) mam nadzieje ze nie bedzie padac bo chce isc w takich eleganckich japonkach

No to u mnie nadal standardzik piore o prasuje a obiadek sie piecze dzis rolada z boczku, ziemniaczki i suroweczka

Dorotka mi sie wydaje ze tej decyzji powinnas sie trzymac bo to nie ma sensu dalej ciagnac.Przykre ale prawdziwe kiedys sama ocenisz ze dobrze zrobilas.Na ugodowej mozna sie pogodzi i wtedy o ile wiem placi sie 100zl za wycofanie pozwu ale tu pewnosci nie mam.Reszte masz napisane w smsie BUŹKA badz dzielna.
Co do wrzesnioweczki to nie wiem na co lekarze czekaja!! tak ja mialam z Matim wody mi sie saczyly a oni nie reagowali jak w koncu KTG zle wyszlo to biegiem na porodowke bo sie mlody dusil.
Mamusie co dzis maja wizytki trzymam kciuki!!
biedna jestes:-(
niby nie powinno mnie obchodzic to co ludzie pomysla ale wiadomo jak jest na wsi...pojechala z narzeczonym na studia do Warszawy, wpadla z murzynem, teraz jest sama z dzieckiem, nie skonczyla studiow i wrocila na wies do mamusi....posmiewisko po prostu
!!!Teraz tez jestem tu tylko z chlopakiem i boje sie jak to bedzie jak Amelka sie urodzi.Czy sama sobie poradze,bez rodziny?Nie beda oni mogli widywac czesto malej.Wojtek cale dnie pracuje...czasem mnie to przeraza.W Polsce mam tylko babcie ktora mnie wychowywala i tez mi szkoda,ze ona jest tam sama.Niestety nie da jej sie namowic,zeby chociaz na miesiac lub dwa byla tu ze mna,bo ona niechce
.Z drugiej strony chcialabym wrocic,ale ciezko nam bedzie wyzyc z jednej wyplaty...no i tak jest COS ZA COS....Ja wierze,ze wszystko sie u Ciebie ulozy!!!Przytulam :-)
chyba ze ten Twoj M sie obudzi wkoncu
Głowa do góry;-)