reklama

Październik 2008

mirabelka ale dobre bedziesz jadla:tak:
dziewczyny dzieki za rady.kochane jestescie:tak:jeszcze mam kolo miesiaca na myslenie , bo za mieisac bedzie po sesji i sie okaze..u mamy bedzie mi na pewno dobrze...tylko to wszystko nie mialo byc tak....bez sensu po prostu ech...
ja sie wlasnie na wesele pakuje bo rano wyjezdzam i wracam dopiero w niedziele wiec mnie 2 dni nie bedzie ponad:-(ludzie teraz maja wolne, a ja do pracy:sorry2:dziwne to jakies ale coz...trzeba pracowac:tak:

reklama
Magdziunia tak myslalam.:tak:
Blond oszczedzaj sie i czekamy na ciebie w niedziele:tak:
Motylku i Goska milych i romantycznych chwil:-p;-)
Zreszta Wam wszystkim tego zycze:tak:
A gdzie mamusie co mialy dzis wizytki:confused:
Ja juz spadam do jutra BUŹKA milego wieczorku

mirabelka ale dobre bedziesz jadla:tak:
dziewczyny dzieki za rady.kochane jestescie:tak:jeszcze mam kolo miesiaca na myslenie , bo za mieisac bedzie po sesji i sie okaze..u mamy bedzie mi na pewno dobrze...tylko to wszystko nie mialo byc tak....bez sensu po prostu ech...
ja sie wlasnie na wesele pakuje bo rano wyjezdzam i wracam dopiero w niedziele wiec mnie 2 dni nie bedzie ponad:-(ludzie teraz maja wolne, a ja do pracy:sorry2:dziwne to jakies ale coz...trzeba pracowac:tak:

Tylko nie rezygnuj ze studiów! Potem będzie ciężko wrócić.
Zawsze możesz zaliczyć sesję i wziąć roczną dziekankę - a potem wrócić do Wa-wy już z podrośniętym maluchem - takim do żłobka :)
Trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno!

A tak wogól, to mam dzisiaj kiepski humor.
I jeszcze byłam na szkole rodzenia - zawsze mi po niej gorzej:baffled:.
Zdziczałam już całkiem od tego siedzenia w domu :-(

Ja widze ze zarazam tym kiepskim humorem:sorry2:albo ta pogoda tak na nas dziala...mi dalej jest strasznie goraco:baffled:chyba pojde spac wreszcie bo wyspac sie musze troche...
a na kolacyjke jem pyszna wieeelka gruszke:tak:jakies GMO czy jaki czort....

motylku o imprezka bedzie
blond uważaj na siebie, koleżaka urodziła córeczke po 3 roku w sierpniu, studiowała dalej we Wrocku, a Zosia była z jej mamą w Poznaniu, poukładała sobie zajęcia by mieć max 3 dni w tyg, i tak do końca studiów dziennie wet, a nasze to przeciez 6 lat, niejest to najlepsze rozwiązanie, ale zawsze cos można wymyślić. Blond a indywidualny tok studiów, ewentualnie przeniesienie gdzie bliżej
albo druga meżatka, para ze studiów, po 2 latach małżeństwa ona w 8 miesiącu a on ją zostawia dla innej, ona ma jeszce rok przed sobą, mieszka w akademiku, a on ma to w dupie, nie pomaga, ale przy pomocy wszystkich cioc i wujków z akademika w opiece nad synkiem kończy studia
justyneczko głowa do góry

U mnie jutro chyba leczo bo poznaniak przywióz papryki, ckinie, pomidorki od siebie, wiedziałam ze o cos mu chodziło i koń stłuk sobie łopatke o niego, dlaczego ja mam takie miekie serce i od niego kasy nie biore??

reklama
Major dobiera mi się do wenflonu, ale no cóż, musi wytrzymać z nim do jutra, bo nie chce go kłuc drugi raz jakby był słaby, choc dzis pije i chodzi na siku bez kłopotu, nawet mu się chce biegać.
My zanim przyjechalismy od koleżanki która go cieła, zjedlismy tylko obiadek i do gina, zeszło nam tam troche bo Major się trzymał dlugo nim odleciał.

U gina spotkałam koleżanke ma termin za 3 tyg, ale jż skurcze przepowiadające i brzuch jej opadł i ma do pożyczenia sukienke więc chyba będe miała na wesele.
Potem zakupy.Kupiłam dzis 2 prześcieradła do łóżeczka, oczywiście niebieski i ręcznik z kapturkiem, oraz materac do łózeczka za 35 zł piankowy, ale to dla majora, bo zsikał ich dotychczasowy. Spozywka i rosman kupiłam zel chłodzacy do stóp, a przy okazji płatki kosmetyczne dla dzidzi i patyczki do uszu.
Po przyjeżdzie zrobilismy stajnie, tamteg konika z łopatką i w końcu siedze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry