reklama

Październik 2008

WITAM
Ch zadowolony z niespodzianek:-Dposiedzielismy,ogladnelismy film i spaciu.Dzis szybciej konczy i jedziemy po sofe nowa do Ikei,bo dostal bonus z pracy i mozemy sobie pozwolic.Chcemy taka rozkladana,bo za tydzien spodziewamy sie gosci na caly weekend i trzeba gdzies ich polozyc spac;-).Obiad mam z wczoraj(leczo)takze chociaz jedno zajecie odpada:-D
kaka wspolczuc tylko dziewczynie.Mam nadzieje,ze znajdzie sobie cos szybko:tak:
wanilia ja bym zdecydowala sie na ciemne,ale kazdy ma inny gust:-).Mi do dziecinnego marza sie cale biale...

reklama
Witam sie mamuski!!
I ja dzis jakas spiaca jestem:baffled: narazie mam przerwe w prasowanku i na szczescie juz ostatnia kupeczka mi zostala;-)
Dzis mamy znow gosci wiec balowanie:-p
Jutro wesele a w niedziele wyprawiamy urodzinki mojego mezulka i znow...goscie-ale sie ciesze:angry:
Jednen plus tych imprez w weekend to pyszne jedzonko!!!!!! dzis placuszek i grill a najbardziej sie ciesze z rybki z grilla jutro wyzerka na weselu:-p a w niedziele moj ulubiony torcik z kremem Rafaello:laugh2:
I bedzie z 3kg na plusie ale co tam po porodzie bedzie odchudzanko:tak:
Blond dziewczyny Ci kilka pomyslow poddaly moze cos jednak sie uda wykombinowac bo jak wrocisz do mamy to chyba juz nie bedziesz miala ochoty na powrot do w-wy i studia:sorry2:
Kaka dobry pomysl z ta karuzela ja kupie po porodzie

Minisiu udanej imprezki.

U nas pada deszczyk a jakieś 20 min temu skończyłą się burza.
Ja śpiąca przespałam chyba się z 1,5 godzinki.
I nadal nie wiem co robić - chyba wyciągnę małża do kina i do KFC :-D

Wanilko ja też wybrałabym jasne mebelki dla dzidziusia.

Zmykam na obiadek - dziś flaczki w wykonaniu mojego męża.

Magdziunia, ale mi ochoty na flaczki zrobiłaś, ojeja!!:tak:A na co do kina?
Czarna do Ciebie aż nie podobne to leniuchowanie :-p
Motylek ale "soprajsa" zrobiłaś M :-)
Minisia miłego imprezowania :-)

Dzięki dziewczynki za rady, też myślałam o jasnych mebelkach dla dzidzi, ale jakoś generalnie nie lubie jasnych mebli i jako alternatywa wybraliśmy szachownicę, nawet ciekawie to wygląda, ale jeszcze pomyślimy, do jutra mamy czas.
Papatki:-):-):-)

mirabelka ja robie podobne tylko nacinam parówki i w nie wkładam ser, potem owijam boczkiem lub ciastem z biedronki, dobre paróweczki są w netto takie opakowanie z pomidorkiem namalowanym,
Antuanet w nastepny piatek
kaka niepotrafie sobie wyobrazic tego kolorze sinokoperkowy róż
a z pracą to naprawde nie ciekawie, ale cóż począć, może znajdzie inną

U mnie Major dziś szaleje, gwizdek mu sie właczył, bo jest trzymany w domu lub na ganku, a on chce na dworze, ale gdzie w to błoto go nie wypuszcze, u mnie leje, z planów na spacerek po lesie nici, ale może za to grzyby sie pokażą, tylko jak ja się po nie schylę???
Siedzimy wiec w domku, ja pije kawke bo to cisnienie mnie dobija, jutro będą goście:(
U mnie coraz bardziej leje, zawsze jak jakies wolne to pogoda do d...

Sinokoperkowy róż to taki belejaki kolor;-) Ma po prostu zapalenie ucha: które jest trochę różowe, trochę fioletowe i trochę szare...

Czarna masz racje z tymi emerytami ale każdy zna realia polskie.

A ja juz ciasto upiekłam, chatkę ogarnęłam i właściwie mogłabym sie zabrać za obiadek ale siły już nie mam. Jakiś senny dzisiaj dzionek.

Motylku moj ma 19 sierp.urodzinki tylko ze wyprawiamy w niedzielke:-)
Ja dzis na obiadek mam pange-uwielbiam!!
Milego dnia :-D
A i co najw.moja tesciowa upiekla placuszek drozdzowy i przywiezie o 16 wiec dzis wyzerka na calego:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry