reklama

Październik 2008

reklama
Moj pojechal po sofe,ja zostalam,bo kolega busem przyjechal i sie nie zmiescilam,a po co na dwa auta jechac...Takze czekam,mam nadzieje,ze wybierze ta co ogladalismy na stronie w internecie:-p.Ja sobie poczytalam gazetki,mala dzis ruchliwa,juz z 4godzinki sie rusza:szok::-D.Nudy,ale chociaz sobie odpoczne!:happy:

Hej witam was:tak::tak:u nas deszczowo i pochmurno, my cala rodzinką byliśmy na odpuście w św. Lipce jak co roku, a potem na obiadku wszamotałam pizze bo tak miałam ochote:-p
Wanilia ja tez bym wybrała szachownice, podoba mi sie i jest orginalny mebelek.
Minisia miłej zabawy

U nas też zimno i leje, ale mam nadzieję że ominął was ten grad albo trąba powietrzna, jeszcze parę lat temu kto by pomyślał o trąbie pow. w Polsce?
Współczuję tym którzy mają dziś śluby, u nas jest bardzo nieprzyjemna pogoda, a w ten weekend tyle ślubów zawsze.
Hormony u mnie szaleją :-) łzy mi poleciały dziś po wygranej naszego kulomiota i potem jak zagrali nasz hymn, ale jaja :-D
Pozdrawiam i spadam oglądać mecz, nawet piwko 0% (Bavaria) na mnie czeka ;-) a potem spanko

A ja sie urwalam na chwilke.Mowie wam jak ja ostatnio nie lubie gosci!!!!:wściekła/y:
Taki halas a ja marze o lozeczku i spokoju a tu jeszcze musze ich odwieźc:-(
U mnie tez zimno i pada chociaz zdazylismy tego grilla zrobic przed najwieksza ulewa:tak:
Do jutra mamauski papa

Dżizys!!!! Ale u mnie była burza!! Takiego miałam stracha, że nie wiedziałam gdzie się schować, żeby nie widzieć i nie słyszeć. A mój teść to taki panikarz, że szok. Stał w kotłowni i czekał żeby wyjść do babci do domu powyłączać elektronikę i w pewnym momencie uderzył piorun gdzieś blisko a u niego w kotłowni zgasło światło (spaliła się żarówka), a on wrzeszczy Walnęło w transformator! Ja mało zawału nie dostanę , teściowa też, moj M zerwał się z krzesła i lata po chałupie. No mówie Wam szok. Aż mi ciśnienie dygneło ze strachu :szok:.

reklama
Wanilio to Ci wspolczuje ja sie burzy nie boje ale ostatnio coraz straszniejsze sa te zjawiska i moze i tej bym sie bala:confused: Podobno przeszly porzadne burze i wichury nad Polska!i kilka osob zginelo:szok: mnie ominely u nas tylko padalo.W jakiej miejscowosci mieszkasz?
Dobranoc mamuski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry