gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Boziu, mi też okropnie gorąco!!!!! Co się chwilę poruszam leci ze mnie.... A dziś siostra M. dogodzila wszystkim pizzą 

(z cukinia, tuńczykiem, oliwkami, papryka, pieczarkami, serem i cebulką- delicje!!!!).
M. poszedl się wlasnie kąpać, będziemy cosik oglądać razem
)))) Dobrej nocki Lalunie :**********************************************

(z cukinia, tuńczykiem, oliwkami, papryka, pieczarkami, serem i cebulką- delicje!!!!).M. poszedl się wlasnie kąpać, będziemy cosik oglądać razem
:-) : parówki, takie lepsze (ja lubię berlinki albo sokołów) zawijam w plasterek sera; ciasto francuskie gotowe (wyczaiłam w Biedronce za 2,85) tnę na paski ok. 3cm i te paróweczki z serem zawijam w paski ciasta. Dziś robiłam tez taki chudszy boczek zawijany w to ciacho, można kabanosy albo nawet owoce. Ono fajnie "puchnie" i jest chrupiące po około 12-15 min. w piekarniku na 200 stopni.

Ona jest najmłodszym stazem pracownikiem w tej komórce i dlatego pójdzie w odstawkę. Mają też w tym dziale emerytkę, która trzyma się swej posady i nie chce odejść...kurczaki przez nią matka z dzieckiem straci pracę. Trochę mnie to wszystko przybiło. Dostałam też od niej 2 reklamówki ciuszków po jej małej;-) Nie wszystko mi sie bardzo podoba ale będę trzymać w razie W będzie co Małej na tyłek wrzucić;-)
Dziś w planach mam wypoczynek i chciałam isc z dziewczynkami na lody a z malutka na plac zabaw tylko jak narazie bardzo pochmurno u nas:-( No ale cały dzien przed nami;-)