Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Blondii normalnie ostatnio tak o tobie myslałąm czy nielepiej by było gdybys wlasnie wrociłą do mamyCzesc Dorotkofajnie ze jestes i ze u Ciebie w brzuszku w porzadku
gorzej z tym Twoim M...
biedna jestes:-(
ja mam zamiar przezyc jeszcze 4 weselamam nadzieje ze nie i pogrzeb
to znaczy do konca sierpnia.
u mnie sie wali znowu wszystko:-wściekła/y:M dal dup... i nie odzywa sie ponad tydzien, jesli tak bedzie dalej to bede musiala wrocic na wies do mojej mamy, bo nie dam rady sama:-(mam sesje poprawkowa we wrzesniu i mam nadzieje ze ja zalicze, a pozniej chyba bede musiala dziekanke wziac bo nie znajde opiekunki do takiedo malego dziecka...tym bardziej ze pewnie pazdziernik sobie odpuszcze no i miesiac po urodzeniu Rafalka tez...a 2 miesiecy nieobecnosci to mi nikt nie usprawiedliwi:-(wiec mozliwe ze juz w pazdzerniku wroce do mamy i tam urodze....przynajmniej sama nie bede...tylko smutno mi strasznie...mam wrazenie ze nie wyszlo mi w zyciu i wstyd mi wrocic do mamy na wies
niby nie powinno mnie obchodzic to co ludzie pomysla ale wiadomo jak jest na wsi...pojechala z narzeczonym na studia do Warszawy, wpadla z murzynem, teraz jest sama z dzieckiem, nie skonczyla studiow i wrocila na wies do mamusi....posmiewisko po prostu
odechciewa mi sie wszystkiego
przepraszam ze znowu tak marudze...ja tu ostatnio jakas smutna atmosfere wprowadzam ale ja nie wiem co zrobic.wszystko sie wali
![]()

trzymam kciuki za inne możliwe rozwiązanie ale jak się nie uda to z mamą na pewno dacie radę ukrócić plotki 

Zreszta nma buzie i sama sie wygada dlaczego chce rozwodu ja postawilam na sama siebie i wygralam.Wystarczy mowic prawde a sad napewno zrozumie tym bardziej jej sytuacje
ale to dla bogatych a nie zwyklych szaraczkow.
a moze cos innego Cie doluje co? 

- mnie te ceny strasznie przestraszyły.