• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Ja mam zalamke,chce mlodej kapusty i botwinki!A tu nie ma .
Klementinka szukalam u Turkow w warzywniakach i ni huhu.Tak samo mlodej kapusty!!!W czwartek jest targ to tam pojade moze od jakiegos rolnika dostane.
Moja ciocia przyjedzie w czerwcu i powiedziala ze mi zamrozi botwine i przywiezie.Mam nadzieje ze nie zapomni.

reklama
Hello dziewczyny.
Ja wlasnie wrocilam ze sklepu i zaczynam sie objadac i obijac:) Kupilam duza butelke slodkiej lemoniady, paluszki bekonowe. I sloik nutelli.
Do tego zrobie salatke owocowa winogron, truskawki banan brzostwinie i poleje duza iloscia bita smietana MNIAMIIIII!!!!!!

Ja mam zalamke,chce mlodej kapusty i botwinki!A tu nie ma .
Klementinka szukalam u Turkow w warzywniakach i ni huhu.Tak samo mlodej kapusty!!!W czwartek jest targ to tam pojade moze od jakiegos rolnika dostane.
Moja ciocia przyjedzie w czerwcu i powiedziala ze mi zamrozi botwine i przywiezie.Mam nadzieje ze nie zapomni.
nic nie mow, tak mnie wkurzaja ci Niemcy ze nie ma mlodej kapusty
w PL cale lato jest a tu ani razu
od rolnikow nic nie dostalam, maja same truskawy i czeresnie, a ceny:wściekła/y:
buraki mlode sa ale bowinke poobrywali ciolki

no ja juz pochlaniam karpatke, dzis to mam na kolacje

omg dziewczyny a ile wy jesteście na + przy takiej diecie???

Nie na spoko żartuję jedzcie na zdrowie dla Waszych maluszków :). Sałatki owocowe są zdrowe :)))

Właśnie oglądam cud narodzin na VOD onet i tak mnie wkurza ta skośnooka rodząca ze szok. Jest tak nieprzyjemna i antypatyczna a mężowi to po stokroć współczuję. Fakt, że pewnie jest mega zmęczona i obolała ale wrażenie robi średnie. Mam nadzieję, że ja taka wkurzająca nie będę. Moje postanowienie na przyszłość bądź miła dla męża i personelu szpitalnego podczas porodu :))
oglądałam wszystkie odcinki i ta skosnooka była najbardziej wkurzajaca no i moze jeszcze taka młoda dziewczyna ktora rodzila z mama i chlopakiem i darla sie jak wsciekla..

Juz po urodzinach leże w łóżku, obżarta za wszystkie czasy,nie wiem czy dam rade zasnac z tak pelnym brzuchem, a mało tego jeszcze cos bym tam upchneła...:-D

reklama
jagmar ja podejrzewam, że ta dziewczyna może nie wiedzieć o tym co on zrobił niuni... pewnie wtedy stracił by wiele w jej oczach...
A mocna herbata jest nawet gorsza od kawy :-p Ja tam zrezygnowałam z kawy całkowicie - i jakoś żyję... wcześniej nie mogłam się obejść bez niej :-D
WerkaMirek mnie jeszcze nie kierował na obciążenie glukozą ale to pewnie na dniach
Brawo za postawę. Też bym chyba nie mogła zyć z ta myślą, że gdzieś tam ma dziecko i że to i też przez Ciebie jego związek się niszczy
Lena z tymi prawami rodzicielskimi to nie wiem... bo jakby miala niunia alimenty to chyba mógłby on się spotykać z dzieckiem, a tego by chyba nie chciala
KArolina mi żal jego, że taki głupi. Dziecka żal nie, bo niunia będzie dzielną mamusią i się ładnie będzie o niego troszczyć :)))) żal by dziecka bylo, jakby wychowywało się z kimś takim jak jego ojciec :wściekła/y:
Pysia wiesz jak ja się nagłowiłam, żeby zrozumieć o czym piszesz? hehehe odniosłaś się do naszych wypowiedzi, o których zdążyłam już zapomnieć bo pojawiły się nowe sprawy i tematy. Spoko dałam radę, taka łamigłówka na dobranoc. Może następnym razem wstaw cytaty ;) to ja biedna sklerotyczka nie będę musiała za dużo mysleć.

Buźka, spadam do wyrka do jutra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry