• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Niunia filmik jest super,jak piszą dziewczyny wspaniała pamiątka :-D

sivi oby taka temperaturka się utrzymała i was :cool2:

ja zaraz obiadzik szykuję bo się niedługo wszyscy będą złazić po pracy. Mąż ma II zmianę... więc popołudniu sama siedzę.

reklama
marlenitas witaaaj :) ja ma termin na ostatni październik
O widze , że już przyszłe mamy czują ruchy maleństw ja narazie takie jakby bulgotki :) czekam niecierpliwie na jakis "znak" a do tego jeszcze przeziębienie mnie dopadło... Moja gin. na to , że jestem przeziębiona mowi to Pani nie powinna się przeźiębiać , o żadnym lekarstwie nie ma mowy więc popijam cherbatkę żurawinową i zrobie sok z cebuli ;-)
Łatwo powiedzieć 'nie powinna się przeziębiać' ludziom sie wydaje, że przeziębienia się planuje czy jak? Zawsze mnie wkurzają takie uwagi. U mnie po tygodniu okazało się, że mam rozległe zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Jak będziesz miała kaszel to idź na kontrolę bo to podobno jakaś taka dziwna epidemie.

marlenitas cześć, miłych zakupów. Tez bym z domu wyszła.
niunia zazdroszczę Ci takiej pamiątki

Ostatnia edycja:
Łatwo powiedzieć 'nie powinna się przeziębiać' ludziom sie wydaje, że przeziębienia się planuje czy jak? Zawsze mnie wkurzają takie uwagi. U mnie po tygodniu okazało się, że mam rozległe zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Jak będziesz miała kaszel to idź na kontrolę bo to podobno jakaś taka dziwna epidemie.
Tez tak miałam, ale nie w ciąży. Miałam problemy z pęcherzem... wszysycy mi mówią że się nie ubieram, że chodzę z gołym brzuchem, że biodrówki noszę i pół tyłka mi widać i się tym przeziębiam. Po skonsultowaniu się z lekarzem wyszło całkiem co innego.

kasiadz dobrze że już się wyjaśniło, no to dobrego wypoczynku życzę...:-)

reklama
no to pięknie, mam wyniki glukozy - poza normą :wściekła/y:
czy to oznacza koniec ze słodyczami?
pozostaje nadzieja że dla ciężarnych jest inna norma, lub że źle je interpretuje

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry