mileczka89
Mamita małego Mareczka
Mariolciaa luknij sobie na Galerie październikowych brzuszków str. 136 post 1355. Tam moderacja wszystko ładnie wyjaśniła 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pytanie do doswiadczonym mam...studiuje w Uk i jestem wlasnie po drugim roku studiow...zostal mi tylko rok zeby zakonczyc studia...
Jest to moja pierwsza ciaza a termin porodu mam na 16 pazdziernika...a rok akademicki rozpoczyna sie 3 pazdziernika...
Mojego meza mama jest w stanie pomoc mi z dzieckiem gdybym sie zdecydowala kontynuowac studia...ale ja nie jestem do tej decyzji przekonana i sklaniam sie raczej zeby wziasc rok przerwy i potem studia dokonczyc...Chcialabym poznac wasze opinie :-)

Mileczka u mnie jest różnie. Czasem mam wrażenie, że ciąża się dłuży a dzisiaj ze zdziwieniem stwierdziłam że to już 7 miesiąć się zaczął i już tak mało czasu zostało do porodu i, że na bank z wszystkim się nie wyrobię przed październikiem :-(Witam kobietki
Mariolciaa zastanawiałam się co z TobąPowodzenia z nadrabianiem hehe
Dziś budzę się z nieodpartym wrażeniem, że ta ciąża trwa już z trzy lata.... A dwa już na pewno.... Też Wam się tak dłuży ?
Buziaki dla brzuszków :*

Tak ze pisze wam od razu, ktora sie meczy tak jak ja niech sprobuje,noz widelec i na was zadziala