Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej!
Bożenka no bez przesady, a co ty jego niewolnica żeby on ci mógł rozkazywać co ty masz robić?? Co on sobie wyobraża! Napatrzył się chyba na małżeństwa pakistańskie...

Podziwiam Twoja radosc - moje tez jest dupka w dol ale mam zmasakrowana kiszke

u mnie to samo, a my wtedy byliśmy w markecie na zakupach... waliło okropnie.elifit u mnie też było oberwanie chmury wczoraj i w dodatku z gradem![]()
i tak od kilku dni, widać mu tak dobrze i nie ma zamiaru zmienić pozycji.. dziewczyny a kiedy dziecko ostatecznie się ustawia do porodu? w sensie ile ma jeszcze czasu?

hahahah no mnie kopie w przod, wiec albo w skore brzuszka albo kop w pecherz :-) Grzeczna dziecinka, oby tak dalejPodziwiam Twoja radosc - moje tez jest dupka w dol ale mam zmasakrowana kiszke![]()

ja miałam watrpliwości, ale wolę nie przerywac bo nie wiem czy potem zdecyduje się jeszcze wrócic. Rok przerwy to jest duzo. Moja kuzynka tak się broni już 2 rok... i przez to wolę nie dawac sobie folgi.
Chociaż mam też trudno bo studiuje ja i mąż, rodzicow mam 170 km ode mnie, a teściowa pracuje, ale mam nadzieję że jakos to będzie. W końcu na wykłady chodzić nie trzeba wystarczy mieć kogos zaufanego kto podzieli się notatkami.
A np. u mnie ćwiczenia będą tylko jedne i to raczej w niedziele wtedy zawsze ktoś będzie aby te 3 godz. zostać z dzidzią, a seminarium napewno się dogadam, bo promotor młodziutki i jego żona też w ciąży też na tym samym etapie, więc jest facet baaaaaaardzo wyrozumiały
dlatego najlepiej przemysl swoją sytuację, za i przeciw i wtedy podejmij decyzje.

Musze sie polozyc...bede pozniej 
to zmienia postac rzeczy. A na zaoczne nie możesz sie tam przenieść? Czy to nie zmieni Twojej sytuacji?No ja studiuje dziennie i zajecia mam od poniedzialku do piatku...moze i moglabym opuscic wiekszosc wykladow ale nie praktyk w laboratorium...
Wiem ze tesciowa moglaby na ten rok z nami zamieszkac zeby mi pomoc ale szczerze powiedziawszy za nia nie przepadam i niew chcialabym zeby mi moje dziecko wychowywala![]()