reklama

Październik 2011

Herbata właśnie wczorajsze skurcze spowodowały, ze jutro zamierzam kupić resztę rzeczy, których mi brakuje, przywieźć torbę od rodziców i w razie W. spakować się i czekać, bo widzę że lepiej nie będzie a po 30tc to w każdej chwili może nas coś chwycić

na szczęście dziś odpukać jest w miarę monika dobrze opisała swój stan, ja odczuwam to wszystko podobnie, jak siedzę to mała wali pod żebrami, a jak wstanę to znowu mam wrażenie jakby mała miała wyskoczyć, ale schizy na końcówce są :/

a powiedzcie mi pierzecie też kocyk, swój szlafrok, koszule nocne, rożki, ręczniczki dla małej??

ja wyprałam wszystko co dla małej, łącznie z pokrowcem bujaczka i baldachimem:) swoje koszule też wyprałam, i gacie z siatki też przeprałam:)

co do testowania tego systemu do spania to fajna sprawa, ale ja nie łapie się bo termin mam na 15.10:(

reklama
Asionek jasne, że popełniłam błąd. Nie martw się nie masz schizy. Zaraz to poprawię.

ewa nie słyszałam o wielorazowych pampersach chyba, że mieli na myśli takie Pieluszki Wielorazowe +wkładka wyprzedarz (1791067345) - Aukcje internetowe Allegro

Id spać. Pogoda iście senna.

hehe juz myslalam , ze tak malo mi zostalo ;))
chyba o te pampi wlasnie chodzilo ...

pogoda barowa ;-)

też bym sobie strzeliła drzemkę ale siedzę na allegro i kończę wyprawkę

za raz odpalę żelazko :-p

jagmar - odważnie chłopa wysłać po buty ;-) mój jechał z młoda kupić wiosenne i tak stękała i marudziła, że wrócili z butami raptem o 2 rozmiary za dużymi i do tego wiązanymi :dry:

a ja leze pod wiatrakiem i sie rozplywam :/
no faceta wyslac samego to moze byc dosc spore ryzyko hehe

Hej ale pogoda mnie to jakas handra złapała ;/ jeszcze siostra do przedszkola nie poszla i wariuje a mnie jakas nerwica bieze , wczoraj nie mialam sily włączyc nawet komputera takie uciski i jakby skurcze po lewej stronie pod brzuchem i jezcze troche nizej az chodzic nie moglam ;/ czy to normalne ? powiem wam szczerze ,ze mialam troche obawy gdyz to moja pierwsza ciąża i nie wiem czego się spodziewac ale jak to mają byc kurcze przepowiadające a prawdziwe mają bolec jeszcze bardziej to ja dziękuje za rodzenie :-p

moga to byc skurcze przepowiadajace , albo cos ci sie do porodu rozchodzi ??
najgorsze jak czlowiek nie wie czego sie spodziewac ...

Wiecie to i chyba ja sie zaczne pakowac juz mi mama rano wspominała ;) musze jeszcze tylko zobaczyc czy szlafrok sie zmiesci :-D najgorsze jest ze tyłek tez mi nie wąsko urósł :zawstydzona/y:

Miłka a jakie butki kupujesz Milenie? Jakiej firmy. Właśnie zastanawiam się do jakiego sklepu ich po te buciki wysłać. Mam plan pokazać mu w necie model i kazać kupić ten wybrany albo podobny ;).

Wiecie to i chyba ja sie zaczne pakowac juz mi mama rano wspominała ;) musze jeszcze tylko zobaczyc czy szlafrok sie zmiesci :-D najgorsze jest ze tyłek tez mi nie wąsko urósł :zawstydzona/y:
ja szlafroka nie biorę do szpitala, bo mojego mi szkoda, a kupić nowy na 3 dni to bez sensu, będę tam w samej koszuli, zresztą to nie będzie mój pierwszy pobyt w szpitalu i wcześniej szlafrok był zbędny, tym bardziej że w szpitalu nie ma miejsca żeby to wszystko trzymać

Miłka a jakie butki kupujesz Milenie? Jakiej firmy. Właśnie zastanawiam się do jakiego sklepu ich po te buciki wysłać. Mam plan pokazać mu w necie model i kazać kupić ten wybrany albo podobny ;).

http://www.ccc.eu/#/pl/catalog/product/kids/woman/2220007770005 du pa link się otwiera na główną stronę, wejdź sobie w kolekcję dziecięcą, 6 z kolei fioletowe, model C1999117

ja kupiłam coś takiego tylko inne zestawienie kolorystyczne, w środku są wyścielane skórką, podeszwa giętka ( mam banie na tym punkcie, bo dla małych dzieci robią sztywne podeszwy jak w butach narciarskich :dry:), rzepy co by młoda się sama obsłużyła ;-)

Ostatnia edycja:
Asionek to widzę, że nie byłam wczoraj ze skurczybykami sama
biggrin.gif
dobrze, że tobie też przeszło, mi gin powiedział, że musimy zaciskać nogi do skończenia 35tc, później w razie czego już nie będzie zatrzymywał porodu, ale tak czy siak chce urodzić w październiku :/

ja szlafrok biorę, ale razem z koszulą do porodu do reklamówki
a tak w ogóle miałam leżeć, ale polazłam do rossmana już wszystko do szpitala pokupować, pampersy, kosmetyki, ręczniki papierowe, papier toaletowy itd. Nawet kosmetyczkę już spakowałam :-D

Hello!
Udalo mi sie w koncu doczytac to i owo:)

Kurcze moj maz to sie nie pcha do generalnych porzadkow i dobrze, bo wywalam to na co mam ochote i sie nie wtraca, ale ostatnio wywozil torbe ciuchow do armii zbawienia i przyniosl spowrotem swoja sztruksowa koszule , ktora od jakis 5 lat nie zalozyl;/ (chyba ma do niej sentyment, bo kupilismy ja jak na poczatku malzenstwa w Niemczech pomieszkiwalismy hehe, to moze nie nosi ze by sie szybko nie zniszczyla;))

Kasiadz ja szlafrok biore bo u nas klimatyzuja pomieszczenia, a zreszta byla okazja zeby sobie w koncu ten szlafroczek zakupic, ale wybralam ciemny i cieply, moze sie kiedys przyda;-) Zreszta koszule mam dosc krotkie, to nie bede z golym tylkiem po korytarzach zasuwac w razie czego:-)
W ogole do szpitala jestem juz popakowana, zwlaszcza po sugestii pani endokrynolog z poradni diabetologicznej, zeby cc o tydzien przyspieszyc... Ale jak wyjdzie to nie wiem jeszcze... Dzisiaj znow na ktg smigam, bo wczoraj mi znow skurcze wyszly, ale oczywiscie nieodczuwalne, poza tym kazali mi dobowa zbiorke moczu zebrac (fuj), nie wiem czego sie tam chca doszukac, ale pewnie to ze wzgledu na podwyzszone cisnienie, bo ja zawsze nerwa mam w szpitalu;/

czeeeść!
widzę że wszystkie już chyba obolałe, marudne, cięzkie i nie mogące się doczekac dzidziusiów jesteśmy...

wiecie że dzisiaj w pytaniu na śniadanie mowili, że już są w obrocie wielorazowego uzytku pampersy? pewnie wszyscy już wiedzą tylko ja sie dowiaduje ostatnia heheh :P

{itti bitti} Pieluszka Bitti D'Lish Snap-In-One fuksja | PIELUSZKI WIELORAZOWE | Pieluszki All-in-One | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła moze o takie chodzi?

ja szlafroka nie biorę do szpitala, bo mojego mi szkoda, a kupić nowy na 3 dni to bez sensu, będę tam w samej koszuli, zresztą to nie będzie mój pierwszy pobyt w szpitalu i wcześniej szlafrok był zbędny, tym bardziej że w szpitalu nie ma miejsca żeby to wszystko trzymać

Ja wlasnie tez nie wiem jak z tym szlafrokiem bo to jest strasznie duza rzecz i chyba bym walizke musiala wziasc.

U mnie tez juz sie zrobilo jesiennie chociaz w niedziele podobno jeszcze ma byc super pogoda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry