reklama

Październik 2011

malutka Fajne może być takie testowanie ale nie mam konta i recenzji a poza tym mam termin na 20.09.

Młodej ruszyło się z zębami. Miała długą przerwę od ostatniego zęba a teraz jej rosną jeden za drugim. Oczywiście upierdliwa jest przy tym paskudnie ale co się dziwić.

Miłka my też musimy kupić Zosi buty. Poczekamy do 36 tc albo stary sam poleci do sklemu i bedzie musiał sobie poradzić. Mamy o tyle lepiej, że Zosia nie jest jeszcze wybredna i wisi jej co ma na nogach :-D

Idę poczytać wrześniówki.
Zarejestrować możesz się teraz, recenzję masz czas wystawić do 22-go września bo właśnie 22-go września rusza druga tura zapisów do testowania :-p:-D

reklama
malutka Fajne może być takie testowanie ale nie mam konta i recenzji a poza tym mam termin na 20.09.

Młodej ruszyło się z zębami. Miała długą przerwę od ostatniego zęba a teraz jej rosną jeden za drugim. Oczywiście upierdliwa jest przy tym paskudnie ale co się dziwić.

Miłka my też musimy kupić Zosi buty. Poczekamy do 36 tc albo stary sam poleci do sklemu i bedzie musiał sobie poradzić. Mamy o tyle lepiej, że Zosia nie jest jeszcze wybredna i wisi jej co ma na nogach :-D

Idę poczytać wrześniówki.

chyba na 20.10. ?? mialo byc :)
no bo jak na 20.9. to niezla schize teraz mam hehe

oby malej szybciutko zabki wyszly i zeby nie cierpiala za bardzo !!

fajne to cos do spania dla malucha :) ja sobie nie potestuje za daleko jestem :)

czeeeść!
widzę że wszystkie już chyba obolałe, marudne, cięzkie i nie mogące się doczekac dzidziusiów jesteśmy...

wiecie że dzisiaj w pytaniu na śniadanie mowili, że już są w obrocie wielorazowego uzytku pampersy? pewnie wszyscy już wiedzą tylko ja sie dowiaduje ostatnia heheh :P

Cześć,

info z wizyty na odpowiednim wątku..

u mnie drze dyszcz więc mam kolejny dzionek prasowania :-D wczoraj wyprasowałam kupe rzeczy, nawet zasłony nowe powiesiłam oł je :) dziś się biorę za didowe pościele bo łóżeczko ma dziś być skręcone, pomalowane pięknie przez mojego męża :)

dzień mnie nie było i aż się boje ile postów przybyło ;-)

pogoda barowa ;-)

też bym sobie strzeliła drzemkę ale siedzę na allegro i kończę wyprawkę

za raz odpalę żelazko :-p

jagmar - odważnie chłopa wysłać po buty ;-) mój jechał z młoda kupić wiosenne i tak stękała i marudziła, że wrócili z butami raptem o 2 rozmiary za dużymi i do tego wiązanymi :dry:

Hej ale pogoda mnie to jakas handra złapała ;/ jeszcze siostra do przedszkola nie poszla i wariuje a mnie jakas nerwica bieze , wczoraj nie mialam sily włączyc nawet komputera takie uciski i jakby skurcze po lewej stronie pod brzuchem i jezcze troche nizej az chodzic nie moglam ;/ czy to normalne ? powiem wam szczerze ,ze mialam troche obawy gdyz to moja pierwsza ciąża i nie wiem czego się spodziewac ale jak to mają byc kurcze przepowiadające a prawdziwe mają bolec jeszcze bardziej to ja dziękuje za rodzenie :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry