Mam pytanie do mam karmiących butelką, po jakim czasie tzn ile daje sie dziecku na sprawdzenie czy mleko jest okey staram się powoli przerzucić mała na mm w dzień w nocy cyc no i tak mleczko jej smakuje ale skubana nie mogła sie wypróznic przez co cała noc sie rzucała no i 2 dni czekałam i nic wczoraj jej pomoglam i kupka poszła gęsta, żółta wsio okey ? i nie wiem czy takie geste kupki to sa normalne bo jak piła tylko cyca to kupa była wodnista a teraz gęstsza no i moze przez to jej trudno się wykupciać? mhhhh nie wiem już jak długo czekać żeby wypróbowac nowe mleczko?
Hej! Nie wiem czy dobrze zrozumiałam... Nam lekarz kazał dawać dwa-trzy tygodnie, niby tyle jest na zaakceptowanie, jak poprawy nie będzie to zmienić, u nas porażka była po
nan pro1 kupki były ,aż białe i konsystencji plasteliny ,a z kupką trzeba było za każdym razem pomagać... Przeszliśmy na
bebiko i na początku były kupki gęste ale nie ,aż tak jak po
nan ,teraz dalej są gęste, ale mały robi już sam kupki, po mm będą kupki gęste, ale musisz też przepajać, wodą przegotowaną lub jakąś herbatką czy soczkiem... Nasz dostaje codziennie po 60ml soku z jabłek ,a poza tym wodę... A najlepiej to u nas było po
bebilonie ale cholerka puszka na 3 dni to mnie nie stać

porównywaliśmy składniki
bebilonu i
bebiko bo to przecież ta sama firma ,to różnią się tylko dwoma składnikami i nic poza tym, ale teraz już też jest ok, więc nie mam zamiaru już zmieniać, no chyba ,że na
bebiko2 
Słyszałam też,że
gerber cieszy się powodzeniem ale jakoś nie mam ochoty znowu na moim dziecku testować

A jest już do kupienia na allegro od 6zł z groszami w jakiejś wyprzedaży z apteki...