reklama

Październik 2011

Hej Wam
Odcięta od świata byłam netu brak :wściekła/y: Ale już naprawili więc powróciłam :-)
Byliśmy wczoraj na szczepieniu i mój maluszek waży 7300kg:szok: A co :-D Lekarz mówi że super, zdrów jak koń i mam powoli wprowadzać przeciery i soki i między 5-7 m wprowadzić gluten.
Darł się przeokropnie, ale nocka spoko gorączki brak.

W nocy bez zmian Antek budzi się co chwila wierci się i kręci straciłam nadzieje że zacznie przesypiać nocki:-(No trudno takie to oto mam dziecko udane:tak:

Asiek- powiedz jakim cudem udało Ci się oduczyć małego od nocnego jedzenia jak mój właśnie miedzy 24-01 zjada najwięcej później zjada mniej czyli tak o 3-4??? O której kładziesz swoje szczęście spać??

Wasze dzieciaki przewracją się na bok?? Bo mój nie tylko syry podciąga do siębie i dupsko unosi .

reklama
hej
ja dzisiaj Antośce nosek fridą rozwaliłam:|(, była krew, teraz jest ropa, no i był pierwszy płacz ze łzami :(

O Boże! Współczuję... :-( Na szczęście dzieci szybko zapominają, oby się prędko zagoiło! Ale w szoku jestem ,że pierwszy raz ze łzami:szok: Nasz już od dawna ma łezki w oczach, po tym poznaję czy mały se krzyczy aby coś wymusić czy płacze faktycznie :-D

dzięki malutka- czyli 2,3 tygodnie podaję mleczko i zobaczę jak będzie a ty Nan dawałaś własnie te 2 tyg? Kupka jak juz pomogłam to była własnie konsystencji takiej jajecznicy lekko ściętej wiec chyba nie jest zle mala tylko musi miec czas przyzwyczaić sie do mleka chyba:eek:

dzięki malutka- czyli 2,3 tygodnie podaję mleczko i zobaczę jak będzie a ty Nan dawałaś własnie te 2 tyg? Kupka jak juz pomogłam to była własnie konsystencji takiej jajecznicy lekko ściętej wiec chyba nie jest zle mala tylko musi miec czas przyzwyczaić sie do mleka chyba:eek:
No ja Nan podawałam przez 3 tygodnie i było bez zmian niestety... Taka kupka może na początku być:tak: Bynajmniej u nas taka była na początku po bebiko...

maggie a ja juz po tescie :-D ale negatywny wiec ufff;-)
Asionek zdrowia dla Ciebie, a co do tego tekstu to znam go na pamiec. plus pare innych / ona jest zmeczona / mama daj jej cyca/ ona ziewa, polozyc ja/ zaraz do niej ide, tylko skoncze grac.
kasiadz nie martw sie ! dzieci maja krotka pamiec... a jak to sie stalo ?

u nas po skoku. mala chetnie probuje chwytac misie i bardzo sie przy tym podnieca. nocki tez juz lepsze, choc pobudka o 4 na jedzenia a juz nie o 6.00 ale wybaczam bo spi pozniej do 10 :-p

w moją dziś diabeł wstąpił,cały czas prawie marudzi,ia tak z nią latam od łóżeczka do huśtawki od huśtawki do leżaczka bo trzeba obiad zrobic,na dodatek tak się ślini że nie nadażam śliniaków suszyc

Hej!

ja na ujastku, tylko u mnie bylo CC i to planowane:tak:
Jak bys miala namiar na kogos sprawdzonego za jakis czas to daj znac :tak:

No ja tez mialam zaplanowana CC :-) Mam fajnego lekarza z tego szpitala wiec jak bedziesz chciala to na priv moge ci napisac namiary.

hej :)
ehh faceci :/ moj tez dobry jest , jak tylko mu sie znudzi zajmowanie malym to od razu do mnie z tekstem , a maly to glodny nie jest ? :)
co do krztuszenia to moj sie ciagle krztusi :/ nie jakos strasznie , ale jednak i zawsze stresss
teraz tez zaczal sie sam zadlawiac slina , bo pcha te lapki tak gleboko,,ze mu wszystko w gardle staje i nie raz zwymiotuje przy okazji :/
dziekuje !! :)

Moj te same teksty ma, On jest glodny chyba Wrrr wysypki dostaje normalnie jak to slysze.

hehehe u mnie też :D "Kamilka, on chyba głodny już bedzie, nie?". :D Moje dziecko zasnęło o 21, obudziło się o 1 w nocy i nie spało do 5.... Masakra jednym słowem. Zamiast być coraz lepiej to jest coraz gorzej... W dzień tez nie śpi :-(

Moze to jakis kryzys? Moj tez mial takie jazdy ze spaniem, od 3-4 dni jest lepiej a wczesniej nie dosc ze tylko sobie drzemki ucinal tylko to przed kazda byl placz niesamowity. Oby twojemu sie tez polepszylo juz!

hej
wczoraj bylam u ginka, przystojny jak cholera, myslalam ze gaci nie sciagne
na szczescie na biurku zdjecie zony i corki to mi dodalo odwagi;-)
te ciemne uplawy to nie jest nic zlego jak sie karmi piersia, mogl to byc poczatek okresu
macica czysta, obkurczona, jajniki na miejscu wiec ok

Dobrze ze wszystko oki u mnie juz @ zagoscila dawno pomimo karmienia tylko piersia.

Hej Wam
Odcięta od świata byłam netu brak :wściekła/y: Ale już naprawili więc powróciłam :-)
Byliśmy wczoraj na szczepieniu i mój maluszek waży 7300kg:szok: A co :-D Lekarz mówi że super, zdrów jak koń i mam powoli wprowadzać przeciery i soki i między 5-7 m wprowadzić gluten.

W nocy bez zmian Antek budzi się co chwila wierci się i kręci straciłam nadzieje że zacznie przesypiać nocki:-(No trudno takie to oto mam dziecko udane:tak:

Asiek- powiedz jakim cudem udało Ci się oduczyć małego od nocnego jedzenia jak mój właśnie miedzy 24-01 zjada najwięcej później zjada mniej czyli tak o 3-4??? O której kładziesz swoje szczęście spać??

Wasze dzieciaki przewracją się na bok?? Bo mój nie tylko syry podciąga do siębie i dupsko unosi .

No to ladnie ci maluszek rosnie! Moze zacznie w koncu lepiej spac w nocy? Ja mojego probuje tez oduczac takiego czestego budzenia sie w nocy. W tych godzinach w ktorych je malo daje mu smoka i czasami poprostu sobie go pociumka i zasypia. Moj tez sie nie przewraca, dopiero niedawno raczke zauwazyl, na razie jedna ale do buzi laduje obie :-)

Anek moze na pogode tak ci reaguje. Pytalam sie lekarki i mowila ze dzieci moga marudzic jak sa jakies zmiany pogody.

My bylismy wczoraj sie szczepic. Nie bylo goraczki ani zadnych niepokojacych objawow. Jedyne co to maly duzo spal i wczesnie zasnal na noc tak, ze nawet sie nie kapalismy hehe.

Kurcze chcialam isc na spacer ale pogoda zwariowala. Wieje na maxa i raz sniezyca raz slonce, chyba sobie dzis darujemy wychodzenie.

malutka- sluchaj Ola sie budzi co chwilę i normalnie zażyna sie żeby puścic bąka potem zasypia tak tez może być na początku myślisz zeby czekać czy zmienić w sumie to 3 dzień i tez jej pomagałam z kupą?

reklama
ale gadacie o tych ciazach.. ja sprobowalam juz zycia erotycznego i jakos inaczej niz przed porodem, mysle ,ze to chyba psychiczna blokada,zeby mi tam cos nie peklo w srodku.. ale jestem gluptas:-)

taaa niedlugo bedziemy jak Pudzian :-D
ja mam to samo s sexem .. jakas blokada , ze cos tam w srodku bedzie bolec i wogole nie potrafie sie wyluzowac :/ mam nadzieje , ze to przejdzie z czasem !

j
szykuje mi się już gorący okres,mój jedzie 26 na poligon 6 tygodni a może byc i tak że w luty już wyjedzie jestem zła jak niewiem :wściekła/y:

o kurcze wspolczuje :( moze jednak nie bedzie tak zle ??

hej
wczoraj bylam u ginka, przystojny jak cholera, myslalam ze gaci nie sciagne
na szczescie na biurku zdjecie zony i corki to mi dodalo odwagi;-)
te ciemne uplawy to nie jest nic zlego jak sie karmi piersia, mogl to byc poczatek okresu
macica czysta, obkurczona, jajniki na miejscu wiec ok

hehe nie ma to jak super ginek :) kiedys tez w szpitalu taki przyszedl mlodszy odemnie w dodatku no myslalam , ze padne :-D do tego moj byl ze mna hehe tez mu troche mina zbledla ;-)
dobrze , ze jest ok :)

hej
ja dzisiaj Antośce nosek fridą rozwaliłam:|(, była krew, teraz jest ropa, no i był pierwszy płacz ze łzami :(

oj biedna :( zapomni szybko nie martw sie !
a jak to sie stalo ?? za gleboko wsadzilas czy za mocno pociagnelas ?

Hej Wam

wow niezle wazy :) chociaz moj pewnoe ok 7000g tez juz ma :)
w koncu nocki sie polepsza zobaczysz :)

moj idzie spac teraz od jakiegos czasu ok 19 , max 19.30 juz spi na noc , karmie go jak ja ide spac na spiocha ok 24, 24.30 i spi do ok 5 rano ,cyc i spi do ok 8.30 , pol godziny wczesniej , pozniej roznie bywa
o tej 2.30 budzil sie , ale chyba z przyzwyczajenia , bo nie plakal i zasypial jak go nie bralam znowu zaraz
a odzwyczailam tak , ze go nie bralam do siebie i zasypial za chwile znowu , teraz juz nie wstaje wogole o tej godzinie
chyba tylko raz musialam dac piers , bo juz za bardzo protestowal , ale kolejnej nocy jak wstal zostawilam go i poszedl dalej spac , moze zakumal , ze nie ma po co wstawac , bo jedzenia nie bedzie ? :)
jak karmisz ok 24 to moze wlasnie go przetrzymaj o tej 3 ? bo niemowzliwe , ze znowu glodny ... moze tez wstaje z przyzywczajenia ? no chyba , ze placze to co innego daj cyca , ale jak tylko steka jak moj to poczekaj moze zasnie za chwile znowu :)

moj nie przewraca sie
wogole zapomnial , ze potrafil z brzucha na plecy smigac ostatnio ... teraz woli lezac na brzuchu probowac sie czolgac :) ciagnie za mate czy koc i nozkami sie odpycha :) nasteka sie przy tym , nameczy , ale czasami uda sie mu niezly dystans pokonac :)

Asionek zdrowia dla Ciebie, a co do tego tekstu to znam go na pamiec. plus pare innych / ona jest zmeczona / mama daj jej cyca/ ona ziewa, polozyc ja/ zaraz do niej ide, tylko skoncze grac.

u nas po skoku. mala chetnie probuje chwytac misie i bardzo sie przy tym podnieca. nocki tez juz lepsze, choc pobudka o 4 na jedzenia a juz nie o 6.00 ale wybaczam bo spi pozniej do 10 :-p

dzieki :)
moj tez ostatnio do mnie , ze poczekaj zaraz malego rozbiore z kombinzonu tylko skoncze grac :szok: myslalam , ze go palne :wściekła/y:

dobrze , ze juz po skoku :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry