reklama

Październik 2011

reklama
maggie- a dzięki kochana za życzenia już mówię co dostałam od męża karnet do spa na 2 masaże plus zabieg na twarz :-D

to chyba się cieszysz :-) super prezent, przyda Ci sie teraz relaks :-)

aaa i najlepszego Kingolinka z okazji cztero miesięcznicy :tak:

ale mi sie niccccccccccc nie chce...siedze w pizamie i moglabym tak caly dzien, gdyby Kuba pozwolil, a zapewne nie pozwoli :-D

jasne że sie cieszę szczególnie na te masaże bo chodzę połamana ostatnio :tak:

Mi tez sie nie chce przydałoby sie chatę ogarnąć a siedzę na necie, jutro jadę po jakąś kieckę na chrzciny kurde nie chce mi sie bo ciekawa jestem w co ja dupe zmieszcze niby zostało mi tylko 3 kg do wagi sprzed ale brzuch odstaje masakra :-(

Marti wszystkiego najlepszego :). Zazdroszczę Ci prezentu. Mój M pewnie nie wpadłby na taki pomysł :(.

Kingolinka gratulacje z ukończenia 4 miesiąca.

Klementinka najgorzej, że to karmienie co dwie godziny trwa już od kilku dni.
maggie też chciałabym wiedzieć kiedy to się zmieni. U mnie było fajnie przez jakiś czas po porodzie bo młoda spała po 6-7h w nocy a teraz dupa.
Teraz mała odsypia i śpi już ponad 2h. Starsza je jabłuszko "zębami" więc jak przyjdzie drzemka Zosi to się zamienią i nici z moich planów na odsypianie. Nie lubię dni kiedy nie uda mi się zsynchronizować ich spania.

Marti wszystkiego najlepszego :). Zazdroszczę Ci prezentu. Mój M pewnie nie wpadłby na taki pomysł :(.

Kingolinka gratulacje z ukończenia 4 miesiąca.

Klementinka najgorzej, że to karmienie co dwie godziny trwa już od kilku dni.
maggie też chciałabym wiedzieć kiedy to się zmieni. U mnie było fajnie przez jakiś czas po porodzie bo młoda spała po 6-7h w nocy a teraz dupa.
Teraz mała odsypia i śpi już ponad 2h. Starsza je jabłuszko "zębami" więc jak przyjdzie drzemka Zosi to się zamienią i nici z moich planów na odsypianie. Nie lubię dni kiedy nie uda mi się zsynchronizować ich spania.

Jagmar, a jak bylo u Ciebie ze spaniem u starszej?
Podziwiam wszystkie mamy, które mają wiecej niz jedno dziecko.
Tak sobie mysle, ze nie wiem czy starczy mi odwagi, zeby sie zdecydowac na drugie kiedys, a 30 juz skonczona, wiec czasu jakos mega duzo nie mam...
Na dzien dzisiejszy sobie tego nie wyobrazam:sorry:
Dziecie mi spi juz trzecia godzine :rofl2: jak sie obudzi to pewnie da popalic :cool2:

jeeeeaaaaaa napisałam prace zaliczeniową i mam luz blues:D

maggie

eeeej no moja mała ma identyczne godziny pobudek, czasem jedynie pominie tą ok 23. Tak chyba bedzie do czasu wprowadzenia posiłków coś mi sie wydaje...

marti

jeszcze raz wsiego naj naj
świetny prezencior dostałaś, w sam raz jak dla mnie heh
a co do wagi to ja mam jeszcze prawie 7 kg do wagi wyjściowej, a z 9-10 do pożadanej, ale u mnie wręcz przeciwnie, cała sie spasłam, mam wielki zad jak koń, za to brzuch już praktycznie bez flaka. Skóra wiadomo-taka jeszcze nieściągnięta. To co, odpuszczamy słodycze dołączając do jagmar??

ja pierdziu, mój pan ma urodziny 19 a ja o prezencie nawet nie pomyslałam jeszcze, jak zwykle chciałabym coś zajebiaszczego a kupie jakieś gówienko bo pomysłu nie mam a z realizacją mocno się ociągam.

moja niuńka za to tez spi juz dobre 2 i pól h. ide zjeśc obiada mamusinego póki mam okazję:D

reklama
jeeeeaaaaaa napisałam prace zaliczeniową i mam luz blues:D

maggie

eeeej no moja mała ma identyczne godziny pobudek, czasem jedynie pominie tą ok 23. Tak chyba bedzie do czasu wprowadzenia posiłków coś mi sie wydaje...

Ewa, my za jakieś 2 tyg wprowadzimy coś pewnie do diety, ale co wtedy najlepiej na noc, żeby dziecie spalo dluzej? Myslalam o kaszce, ale de facto jest tuczaca i nie ma zbyt wielu cennych skladnikow no i zapieraja :crazy: To co ewentualnie innego na noc??? Ktora mama doradzi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry