Marti_1984
Fanka BB :)
maggie- a dzięki kochana za życzenia już mówię co dostałam od męża karnet do spa na 2 masaże plus zabieg na twarz 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

maggie- a dzięki kochana za życzenia już mówię co dostałam od męża karnet do spa na 2 masaże plus zabieg na twarz![]()

Marti wszystkiego najlepszego. Zazdroszczę Ci prezentu. Mój M pewnie nie wpadłby na taki pomysł
.
Kingolinka gratulacje z ukończenia 4 miesiąca.
Klementinka najgorzej, że to karmienie co dwie godziny trwa już od kilku dni.
maggie też chciałabym wiedzieć kiedy to się zmieni. U mnie było fajnie przez jakiś czas po porodzie bo młoda spała po 6-7h w nocy a teraz dupa.
Teraz mała odsypia i śpi już ponad 2h. Starsza je jabłuszko "zębami" więc jak przyjdzie drzemka Zosi to się zamienią i nici z moich planów na odsypianie. Nie lubię dni kiedy nie uda mi się zsynchronizować ich spania.

jak sie obudzi to pewnie da popalic 
maggie przez cały okres karmienia budziła się co 2h i do dzisiaj budzi się raz w nocy (!).
nie strasz!jeeeeaaaaaa napisałam prace zaliczeniową i mam luz blues
maggie
eeeej no moja mała ma identyczne godziny pobudek, czasem jedynie pominie tą ok 23. Tak chyba bedzie do czasu wprowadzenia posiłków coś mi sie wydaje...
To co ewentualnie innego na noc??? Ktora mama doradzi?