reklama

Październik 2011

dzięki dziewuszki za życzonka,

ewcia- trzeba bedzie w końcu jakoś sie ogarnąć i zrobić szlaban na słodycze :tak:

o maggie- bedziemy wprowadzały jedzonko w tym samym czasie tez sie zastanawiam co na noc dać żeby pospała bo tez lubi sie budzic co 2 lub maks 3 h

reklama
a mnie sie waga zepsula i od 2 dni nie moge sie zwazyc i juz swiruje, bo jestem od tego uzalezniona, waze sie codziennie :-D
Musze jutro zakupic nową i kontrolowac co i jak...eh, mam paranoje na punkcie kilogramow od zawsze...slodyczy wlasciwie w ogole nie jem i zazwyczaj nie pozwalam sobie na zadne szalenstwa. Zyje jak asceta pod tym wzgledem :sorry:

a mnie sie waga zepsula i od 2 dni nie moge sie zwazyc i juz swiruje, bo jestem od tego uzalezniona, waze sie codziennie :-D
Musze jutro zakupic nową i kontrolowac co i jak...eh, mam paranoje na punkcie kilogramow od zawsze...slodyczy wlasciwie w ogole nie jem i zazwyczaj nie pozwalam sobie na zadne szalenstwa. Zyje jak asceta pod tym wzgledem :sorry:

przed ciąża tez tak miałam a teraz nie potrafie powiedzieć nie musze odszukać tą martę starą bo gdzies bidulka zabładziła:-p

Witam drogie panie.
Marti jeszcze ode mnie przyjmij życzonka, wszystkiego najlepszego i niech się spełnią marzenia Twoje.
Jeśli chodzi o moją wagę to ja jestem zadowolona, bo waże 4 kg mniej niż przed ciążą, czyli mam taką jak chciałam, ale nie wiem jak długo się utrzyma, bo słodkie też za mną chodzi i powstrzymuje mnie jedynie dieta karmiącej matki.W niedziele sobie pofolgowałm, bo i cały batonik czekoladowy i ciasteczka i pomidora z sosem czosnkowym i pare łyczków winka do obiadu podkradzione od męża, no i mała zaczeła popuszczać wodniste kwaśne kupki, oby jej się zatrzymały.

melduje , ze to ja kiciaaa81
od momentu kiedy mam nowego lapka, nie moglam sie tu w zadej sposob zalogowac, bo choc wbijalam prawidlowe haslo dostawalam komunikat, ze haslo jest nieprawidlowe, kiedy znowu chcialam je zmienic, to mnie z maila nie przekierowywalo do tego i takiebledne kolo, az olala to , bo za duzo nerwow mnie to kosztowalo

ewcia do mnie dzisiaj napisala i stwierdzilam , ze kurrde zrobe to inaczej
no i zalozylam nowe konto
takze teraz bede pod tym nikiem

radze nie wprowadzac nowego jedzenia na noc bo jak cos bedzie nie tak to przebojowa noc murowana
maggie a czemu nie kaszke? tuczace nie sa, moze dla 4-5 latka ale nasze maluchy potrzebuja tych kalorii
na poczatek sa kleiki dobre, potem kaszki itd.

mamadavidka - ja nie kojarzę kiciaaa81 na forum:confused:
no ale nie jestem tu od początku.
ja pokarmy stałe chcę wprowadzać przede wszystkim rano, żeby młoda miała co jeść jak mamusia w pracy będzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry