Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz czuje sie jak nowo narodzona 
Cześć
Moja Marysia się troszkę popsuła bo budzi się co 2h (!) to nawet tuż po porodzie miała dłuższe przerwy nocne. Mam nadzieję, że to niebawem przejdzie bo lekko sponiewierana jestem od rana.
Idę na owsiankę![]()
co prawda idzie zaraz spac , ale kurka ja laze nieprzytomna pozniej ... a bylo tak pieknie , jedno karmienie ok 4.30 ...maggie- a dzięki kochana za życzenia już mówię co dostałam od męża karnet do spa na 2 masaże plus zabieg na twarz![]()

melduje , ze to ja kiciaaa81
od momentu kiedy mam nowego lapka, nie moglam sie tu w zadej sposob zalogowac, bo choc wbijalam prawidlowe haslo dostawalam komunikat, ze haslo jest nieprawidlowe, kiedy znowu chcialam je zmienic, to mnie z maila nie przekierowywalo do tego i takiebledne kolo, az olala to , bo za duzo nerwow mnie to kosztowalo
ewcia do mnie dzisiaj napisala i stwierdzilam , ze kurrde zrobe to inaczej
no i zalozylam nowe konto
takze teraz bede pod tym nikiem
ale usłyszałam własnie historie. Była znajoma mojej mamy zobaczyć Emilkę i opowiadała co jej syn przeżył na sylwestra... mianowicie (on jest adoptowany)poznał dziewczyne, która zaczeła sie dziwnie na tej imprezie zachowywac, rzucała sie po podłodze, latała po schodach itd. w pewnym momencie wyszli z nia na dwor a ona do tego chłopaka zaczeła mówic różnymi głosami, oczy jej sie zmieniły na czarne, twarz zmieniła kolor i wykrzyczała mu że rodzice biologiczni go nie kochali, że go zostawili, a on chce ich zabić i nienawidzi itd. a pojęcia nie miała o jego pochodzeniu... zaczeła sie drapac po twarzy opkazleczac itd i okazało sieże była opętana. Księża nie chcieli im pomóc wiec wezwali pogotowie, policje, aż w koncu dojechał egzorcysta. Dziewczyna nic nie pamięta, pare dni potem przeprosiła chłopaka, a on od tamtej pory ma traume... ciary mnie przechodza i nie moge dojśc do siebie...tym?
)

aaa wlasnie, gdzie herbata? a werkamirek?
.
A u mnie wzrosła!!!!!!!waże więcej niż przed ciążą!!!!! czuje się jak tłusta świnia ale nie ma się co dziwić jak pochłaniam miliardy kalorii dziennie...jak się odzwyczaić od słodyczy?!!!!!
.
no właśnie a gdzie anulka8700?? Nasz były mod?
kurdeeee no to musze sie zapisać znowu do gina i spytać co i jak, bo troche mnie to wqrza. Mi w szpitalu mówili a ginekolog mój potwierdził, że mam bardzo malutką blizne i że świetnie sie spisałam skoro nie musieli nacinać i jedynie skórka tak pękła, ale to zgrubienie skądś się wzięło i doskwiera mi tym bardziej że już tyle czasu po porodzie a tu nadal jest nieprzyjemne...
też życze dobrej nocy![]()