mamadavidka
Zaciekawiona BB
kurcze jak ja zaczne cos wprowadzac to was bede meczyc jak, co, gdzie i kiedy hihihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za to skubaniec coraz wiecej rzeczy robi atram -ja stwierdzilam ostatnio,ze bede go karmic w ciemnym dzwiekoszczelnym pomieszczeniu - niech tylko jakis dziwek, albo zaczne mowic zaraz wykreca glowe na wszystkie strony i tak samo rozglada sie wokolo oczywiscie trzymajac cyca w buzi - nie sadzilam ze sutem moze sie az tak naciagnac... i za czal szczypac mnie wolna reka przy karmieniu - tak sobie zgrania skore przy cycku tymi paluszkami i zaciska - co za bol!!! i zaczyna mi tez wkladac reke do buzi, do okularow chce dosiegnac... wogole z dnia na dzien ostanio zaczal lapac zabawki, lezac na brzuchu podciagnie sie do zabawki-chwyci ja-wlozy do buzi.. fajnie
.
wlosy wyrywa mi ,co akurat mnie nie cieszy , bo i tak wypadaja ciagle i chyba lysa bede niedlugo :/a ja szukam teraz krzesełka do karmienia bo chrzestny chce nam kupić takie do 400zł. chcę żeby zajmowało mało miejsca po złożeniu, tapicerka nie była z ceraty i można było ją prać i ten dzyndzel między nogami zabezpieczający przed wypadnięciem był albo w krzesełku z możliwością demontowania albo w tacy.
jakieś propozycje?
bardzo podobają mi się graco, ale je ze stanów przysyłająo takie GRACO COZY DINETTE 2012 Krzeselko do karmienia *** (2098917812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Hej dziewczynki, przepraszam ze malo sie odzywam, ale ostatnio mala mi w nocy spac nie daje.. Od godziny 4 sie rozbudza, usmiecha i chce bawic, nabujam sie jak glupia czasem nawet i godzine, dwie zeby znow usnela, a i tak mi sie budzi co godzine max 2..jestem wykonczona. Macie jakies sposoby zeby dziecko znow spalo w nocy jak trzeba?![]()
![]()
no faktycznie, przecena konkretna, takie zakupy to też bym zrobiłahej
ja dzisiaj dostalam link od dobrej duszyi zakupilam to krzeselko
Chaise haute Isis (Babybus) - La chaise haute de bébé - chaise haute, chaise bébé, chaise haute bébé, chaise haute bebe chez Autour de Bébé
promocja rewelka prawie z 200e na niecale 50 ewyglada porzadnie i mam nadzieje , ze bede zadowolona jak przyjdzie
![]()