Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

monysia a wy chcieliscie to jej mieszaknie kupic? Wspolczuje ci tego wspolnego mieszkaniajak mi maz kiedys zaproponowal ze jak sprzedamy nasze mozemy sie do jego mamy wprowadzic i powoli szukac czegos co sie nam podoba to mi gula w gardle stanela... nie ma szans zebym mieszkala z tesciowa, z moimi rodzicami tez bym nie chciala choc dalabym rade na troche jakby byla taka sytuacja.
Monysia kuchnia z aneksem jest w planie z przerobieniem strychu, ale ciągle brak kasy na to, choć ja zawsze się spieram z moim R że gdyby miał więcej chęci to jakoś powoli by to zrobił, ale wiesz jak to z chłopem, lepiej na kompie pograć.
Za miesiąc przylatuję na 10dni moja teściowana samą myśl mi ciśnienie skaczę bo nasze relację wspaniale opisuję historia z zeszłych świąt kiedy przysłała nam w prezencie pod choinkę kalendarz ze swoimi zdjęciami
![]()

ja dawałam soczek który sama wyciskałam ale chyba są gotowe
a my już pierwsza kupcia po jabłuszku, nie była zbyt piękna, taka ciemno zielona-prawie czarna![]()