Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marti - ja też się zawsze w ciąży robię mega wrażliwa i ryczę nawet na bajkach![]()

Cześć dziewczyny..
Oficjalnie jestem mężatką :-) Wczoraj wzięlismy ślub cywilnyW ogóle to się strasznie wzruszałam na ceremonii.. hehe mówiłam że to przez mój odmienny stan ale tak naprawdę taka byłam szczęśliwa
Dzisiaj oglądam zdjęcia i widzę że się garbiłam, i wyglądam jak pyza.. i masz rację emcia że takie sukienki pogrubiają a ja na dodatek mam mega szczupłe łydki ehh Ale ogółem fajnie było i mam co dzidziusiowi pokazywać :-)
hmm gdzie wam tu zdjęcie wkleić???
kurcze czy sa tutaj jakies kobietki co czuja sie nad wyraz dobrze ?? ja wczesniej zychalam , a teraz moge gory przenosic i nic mi juz nie dolegai zamiast sie cieszyc to panikuje
czasami cos mnie zabali w brzuszku i to wsio ...ehh ciagle stresy , a do 5 to jeszcze kawal czasu
Witaj w klubie ale widzę że jestesmy na tym samym etapie ciąży może to jakieś zmiany hormonalne nowe nadchodzą mi np chce się ciągle beczećććććććć :-( a mąż juz ze mną nie wytrzymuje chodzi gada że bedzie ok a ja oczywiście czarowidztwo uprawiam............
moze i tak , oby !!! tobie to dobrze , bo idziesz juz w piatek do gina ... ja dopiero 5 kwietnia
moj wlasnie kupil cos do brzuszke , zeby serduszko uslyszecchyba sam sie zmartwil
ja ryczę na you can dance, szczególnie jak ktoś przechodzi do następnego etapu i płacze ze szczęścia...![]()
hehe ja tez rycze na YCDi na X facor hehe
ale ja juz od kilku lat taka wrazliwa jestem , w zasadzie to coraz strasza i coraz wrazliwsza , a kiedys to mnie nic nie ruszalo![]()
AsiaKC - skleroza a to ciekawe, mnie taka przypadłość nie dopadła ;-)
Justyś - mnie tak cycki ciągną, że nawet śpię w staniku
Asionek - gdzie zdjęcia wkleiłaś![]()
sa w grupie "przyszle mamy na pazdziernik 2011"
ja spie na brzuchu i tak sobie gniote cycki przez to ze rano rycze jak wstaje... :/