reklama

Październik 2011

OK to sobie wyobrażę jak wyglądacie bo do Grupy nie mam wstępu ;-)

zaupkaogorkowa - ja też korzystam ze spania na brzuchu tak długo jak można ;-)

reklama
chyba Mamuska musi Ci wyslac zaproszenie, ale nie mam pewnosci czy ona.
ja nie wyobrazam sobie innej pozycji... porazka

Zjadłam właśnie 9 placków ziemniaczanych i popiłam dużym kefirem...od rana nic tylko śpię lub jem...no prawie, bo udało mi się rozpakować walizkę i psa wykąpać...ale jak na cały dzień to i tak lenistwo na maksa...
Godzinę temu brzusio mnie bolał i troszkę się martwiłam...ale teraz już nie boli...:)

Asionek witaj w klubie ja sie czuje swietnie i nic mi nie dolega. Cycuchy sa bardziej wrazliwe ale nie bola jakos specjalnie. Widac tak ma byc i tylko cieszyc sie trzeba ze nas dolegliwosci nie mecza :-)

kurcze czy sa tutaj jakies kobietki co czuja sie nad wyraz dobrze ?? ja wczesniej zychalam , a teraz moge gory przenosic i nic mi juz nie dolega :szok: i zamiast sie cieszyc to panikuje :( czasami cos mnie zabali w brzuszku i to wsio ...ehh ciagle stresy , a do 5 to jeszcze kawal czasu

Witaj w klubie ale widzę że jestesmy na tym samym etapie ciąży może to jakieś zmiany hormonalne nowe nadchodzą mi np chce się ciągle beczećććććććć :-( a mąż juz ze mną nie wytrzymuje chodzi gada że bedzie ok a ja oczywiście czarowidztwo uprawiam............

Ja tez bedze z byle powodu albo... zupelnie bez powodu. Maz to pewnie mysli ze doszczetnie zwariowalam :-p

slyszalam ze wiekszosc kobiet rezygnuje z tego zanim moglyby zaszkodzic maluszkowi, czyli po prostu jak juz beben jest tak duzy ze i tak trzeba spac na boku. inaczej nie zasne, juz sie nawet smialam z M. ze musi kupic mi jakies stare lozko i zrobic w nim dziury na brzuch i cycki zebym mogla sie wysypiac...

Ja na razie spie na brzuchu, slyszalam ze dopoki brzuszka nie ma to mozna a potem jest niewygodnie i sam sie czlowiek przestawia na bok.

Elfi gratulacje!!!!!
Ja sie tez dzisiaj b.dobrze czuje.Bylam z dziecmi na basanie juz bylo widac niezle brzuszek i moj m.odpierniczal szopke pt ,,Nie zjezdzaj na slizgawkach" ,,Nie podskakuj za pilka"
Az mnie wkurzal.
Bylam dzisiaj produktywna !Po obiedzie ciasto zrobilam .A teraz robie sushi jak m. wroci z pracy to bedzie kolacja .
Mam nadzieje ze nie zasne dopoki nie przyjdzie ,dzisiaj nie ucielam sobie dzisiaj drzemki!

Zjadłam właśnie 9 placków ziemniaczanych i popiłam dużym kefirem...od rana nic tylko śpię lub jem...no prawie, bo udało mi się rozpakować walizkę i psa wykąpać...ale jak na cały dzień to i tak lenistwo na maksa...
Godzinę temu brzusio mnie bolał i troszkę się martwiłam...ale teraz już nie boli...:)

ooo placki musze zrobic :)

dzieki dziewczyny za pocieszenie :) dobrze , ze sama nie jestem :)

Gosiane hej :)

co do grupy to Mamusia wysylala zaproszenia .... nie wiem wogole co teraz , bo to ona byla modem , ale pewnie juz sie udzielac nie bedzie i nie mamy dostepu do grupy i nie mamy moda ... nie wiem czy tak moze byc ?? nie znam sie

slyszalam ze wiekszosc kobiet rezygnuje z tego zanim moglyby zaszkodzic maluszkowi, czyli po prostu jak juz beben jest tak duzy ze i tak trzeba spac na boku. inaczej nie zasne, juz sie nawet smialam z M. ze musi kupic mi jakies stare lozko i zrobic w nim dziury na brzuch i cycki zebym mogla sie wysypiac...

hahahaha dobre :D
Ja też chyba skorzystam z pomysłu, bo też lubię spać na brzuchu :)
Zjadłam właśnie kanapeczki z serkiem i kiszonym ogórkiem mniammm :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry