Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AsiaKC - skleroza a to ciekawe, mnie taka przypadłość nie dopadła ;-)

kurcze czy sa tutaj jakies kobietki co czuja sie nad wyraz dobrze ?? ja wczesniej zychalam , a teraz moge gory przenosic i nic mi juz nie dolegai zamiast sie cieszyc to panikuje
czasami cos mnie zabali w brzuszku i to wsio ...ehh ciagle stresy , a do 5 to jeszcze kawal czasu
Witaj w klubie ale widzę że jestesmy na tym samym etapie ciąży może to jakieś zmiany hormonalne nowe nadchodzą mi np chce się ciągle beczećććććććć :-( a mąż juz ze mną nie wytrzymuje chodzi gada że bedzie ok a ja oczywiście czarowidztwo uprawiam............
Ja tez bedze z byle powodu albo... zupelnie bez powodu. Maz to pewnie mysli ze doszczetnie zwariowalam
slyszalam ze wiekszosc kobiet rezygnuje z tego zanim moglyby zaszkodzic maluszkowi, czyli po prostu jak juz beben jest tak duzy ze i tak trzeba spac na boku. inaczej nie zasne, juz sie nawet smialam z M. ze musi kupic mi jakies stare lozko i zrobic w nim dziury na brzuch i cycki zebym mogla sie wysypiac...
Ja na razie spie na brzuchu, slyszalam ze dopoki brzuszka nie ma to mozna a potem jest niewygodnie i sam sie czlowiek przestawia na bok.
Zjadłam właśnie 9 placków ziemniaczanych i popiłam dużym kefirem...od rana nic tylko śpię lub jem...no prawie, bo udało mi się rozpakować walizkę i psa wykąpać...ale jak na cały dzień to i tak lenistwo na maksa...
Godzinę temu brzusio mnie bolał i troszkę się martwiłam...ale teraz już nie boli...![]()
slyszalam ze wiekszosc kobiet rezygnuje z tego zanim moglyby zaszkodzic maluszkowi, czyli po prostu jak juz beben jest tak duzy ze i tak trzeba spac na boku. inaczej nie zasne, juz sie nawet smialam z M. ze musi kupic mi jakies stare lozko i zrobic w nim dziury na brzuch i cycki zebym mogla sie wysypiac...