mimii
Fanka BB :)
Hej :-) A u nas już z samego rano gorąc, zaraz idę napuścić Olusiowi wody do basenu, niech się nagrzewa :-)
Sandy, a jak tam macie z pogodą?? Kąpiel w morzu już zaliczona? Ja teraz w weekend jadę na zakupy bo za tydz nasz wyjazd a ja w dalszym ciągu nie mam żadnego kostiumu, Olusiowi coś dokupię no i mam nadzieję, że w Smyku będzie duży wybór bo już kilka rzeczy mam upatrzonych :-)
Kaka, to z rana mi narobiłaś smaka na naleśniki :-) Może jak taki gorąc to ja zrobię sobie na obiad :-)
Majeczka, dobrze, że szczęśliwie dotarłaś, teraz korzystaj z pobytu u rodziców i uroków wsi. Tylko uważaj na te kleszcze i komary. Dobrze, że Twój tata był w pobliżu i od razu wyciągnął to paskudztwo.
Mina, gratuluję 100-dnióweczki, to dzisiaj znowu pijemy Picollo :-)
Sandy, a jak tam macie z pogodą?? Kąpiel w morzu już zaliczona? Ja teraz w weekend jadę na zakupy bo za tydz nasz wyjazd a ja w dalszym ciągu nie mam żadnego kostiumu, Olusiowi coś dokupię no i mam nadzieję, że w Smyku będzie duży wybór bo już kilka rzeczy mam upatrzonych :-)
Kaka, to z rana mi narobiłaś smaka na naleśniki :-) Może jak taki gorąc to ja zrobię sobie na obiad :-)
Majeczka, dobrze, że szczęśliwie dotarłaś, teraz korzystaj z pobytu u rodziców i uroków wsi. Tylko uważaj na te kleszcze i komary. Dobrze, że Twój tata był w pobliżu i od razu wyciągnął to paskudztwo.
Mina, gratuluję 100-dnióweczki, to dzisiaj znowu pijemy Picollo :-)

Odpoczywaj i wsuwaj rybki i lody, nigdzie tak nie smakują jak nad Bałtykiem!

zaraz moj wroci od lekarza i ze sklepu i zbieram amelke do teatru na przedstawienie ze swinka peppa taki prezent ma urodzinowy
ja mam ich przez sciane a mam tekturowe scianki wiec kazdy halas slychac a jakaos ja nie slysze nic
no cos musze zrobic z tym fantem bo nie zniose stresu chyba z tym swirem 
. Ojj duzy, jednak razowiec dalej bede jadla.