reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

reklama
Lorelain obyś miała rację :-pMów tak jeszcze powtarzaj kilka razy dziennie, to działa od 2 godzin boli mnie bebzolek tak jak bolał kilka dni temu tak delikatnie ciągnie podobnie jak na miesiączkę. Mam pomysł wysyłaj mi co godzinę smsa :-D czyżbym czerpała przyjemność z odczuwanego bólu???? TAAAAK :-D:-D:-D:-D

Lori Mamba moje cykle też są dłuższe 31-32 dni na kalkulatorach idzie jeszcze ustawić długość cyklu ale na suwaczku już nie dlatego zamiast wklepać faktyczny 1 dnień ostatniej miesiączki odliczyłam sobie 3 i tak zamiast od 3 stycznia liczy mi od 6go Tak wiem jestem geniuszem :-D:-p

Tak to jest z tymi terminami, kazdy kalkulator podaje inaczej a jak wiadomo dzieci same sobie wybiora date kiedy beda chciały sie urodzić.Ja @ miałam 22 grudnia ale z koleji mam długie cykle i tez rózne od 31-35 dni i mi wg wiekszości kalkulatorów wychodzi 1-2 październik.

Madziakowalik daj znac jak tam było na wizycie u GP bo ja w pierwszej ciąży chodziłam do polskiego gina i nie wiem nawet jak taka wizyta u gp wygląda wogóle.
Asienka zdrówka dla Ciebie i synka, a co młody załapał ze wysypke ma?Czy to cos alergicznego?

dobrze dam znac . jak wroce . opisze for you :) .

magduś - gratulacje!!!

syneczki - ale sie ciebie żart trzyma

ja się boję cc

noi zaczęła mi się codzienna faza silniejszych objawów :baffled: ... dobrze że zdążyłam zapakować zmywarkę i wywiesić pranie :happy2:

edit:
dziewczyny mamy XXI wiek ... uważam że każda kobieta powinna rodzić tak jak jej to odpowiada :tak:

Ostatnia edycja:
Magdusia,gratulacje!

Osobiśćie też jakoś bardziej boję się CC,ale jak trzeba to trzeba i już.Ja rodziłam sn,generalnie nie było źle,Madzię oczywiście dłużej,z Ewą szybko poszło,co nie zmienia faktu,że drugi poród bolał bardziej niż pierwszy,mimo tego,że pierwszy był z oxy,a drugi bez.Wiem,wiem łamię wszelkie mity:rofl2:

GoKa - wolałabym przeczytać odwrotną wersję :laugh2: ... ale na pocieszenie wszystkie koleżanki mówią że drugi jest szybki .... boli boli i po krzyku :-)

ja sobie chwalę sn bo następnego dnia latałam jak sarenka :-D

ja w ogóle w czasie porodu środkową fazę przebrnęłam czytając moje notatki do obrony pracy dyplomowej bo ja wszystko robię naostatnią chwilę a ten poród to mi tak wypadł niespodziewanie :sorry2:

witam i ja

wpadam tak na szybko bo u mnie nadal brak energii. i to chyba jedyny objaw fasolki. poza tym jest ok.

czekam z niecierpliwością na wizytę we wtorek

gratuluję i witam nowe mamuśki.

miłego weekendu bo wpadnę dopiero w poniedziałęk

reklama
Do góry