reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

reklama
a co do walentynek to my nie obchodzimy ich jakoś szczególnie, nie robimy sobie prezentów, ani jakiś wykwintnych kolacji przy świecach, po prostu staramy się w tym dniu być dla siebie jeszcze bardziej kochanymi i bardziej okazywać uczucia, można powiedzieć, że zaczynamy grę wstępną tuż po przebudzeniu, z tym, że w tym roku nie będzie wielkiego finału na wieczór, ze względu na Maleństwo - ale w przyszłym roku odrobimy podwójnie:-D

Wiecie co dziewczyny mam mętlik w głowie bo jak zrobiłam pierwszy test first response to druga kreseczka była bardzo blada na drugi dzień rano zrobiłam taki zwykły za funta i wyszły dwie piękne grube krechy a dziś tak jak juz pisałam chciałam dać ładny teścik męzowi w prezencie zrobiłam i dupa.....jedna krecha i zastanawiam się czy się nie pospieszyłam z radością i z suwaczkiem jutro mam wizytę więc się okaże ale jestem załamana:no:Dobrze że nic M nie mówiłam bo szok,normalnie ryczeć mi się chce!!!

Ile dni po zrobieniu testu byłyście u gina??

mi test pozytywny wyszedł 23 stycznia, a wizytę zaplanowałam na 8 lutego, jednak 3 lutego trafiłam na SOR bo miałam plamienia, ale jak poszłam do swojej lekarki to mi powiedziała, że jeśli nic złego się nie dzieje to najlepiej iść do lekarza tak 2 miesiące po OM

silene moze tescior jakis lewy byl???:eek: ja w pierwszej ciazy jak robbilam to zrobilam 3 z czego jeden wyszedl negatywny a dwa pozytywne. pierwszyII pokazal a drugi zadnej wiec machnelam trzeci i pokazal II

reklama
masz jeszcze jakies testy w domu? jak nie to mykaj do sklepu i kup jakis inny i sprawdz. ja kupowalam kiedys te testy z tesco i wiem ze niektore sa niebardzo dzialajace. raz nawet ten z clearblue elektroniczny sie zawiesil i wyswietlacz zgasl i doopka nic nie pokazalo. rob kolejny tescior zanim zaczniesz panikowac:tak:

Do góry