reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
Witam was Dziewczyny!Przygarniecie mnie do swojego grona oczekujących???:zawstydzona/y:Będę mieć teraz sporo wolnego czasu bo przebywam na zwolnieniu więc postanowiłam "odświeżyć"przygodę z BB, swój stary wątek "Marcóweczki 2008" wspominam baardzo miło, już zajrzałam tam się przywitać po długiej nieobecności.

Lori- troche spóźnione ale szczere 100 lat i spełnienia marzeń!!!

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt!!!

Witam nowe kobitki- gratuluję!!!

Kluska79- obie jesteśmy z Mikołowa i obie po boreliozie:) Fatum jakieś? Cieszę się że jednak nie miało to u Ciebie wpływu na zdrowie dzidzi. Do kogo chodzisz na wizyty?

Ja w czerwcu zmieniłam pracę po 5 latach. Umowę dostałam od razu na czas nieokreślony. Warunki też dużo lepsze. Pod koniec roku w firmie zaczęły się dziwne jazdy i to przyspieszyło naszą decyzję.

Jestem dzisiaj po całodniowych wojażach. Odwiedziłam parę osób bo wreszcie mam czas:)

A dzisiaj mój Ukochany walnął że jednak chce się żenić chociaż cywilnie przed porodem. No i mam zagwozdkę bo naprawdę wolałabym nie. Zobaczymy czy da się go jakoś wyhamować:) Chociaż argumenty podał na tak i całkiem rozsądnie myśli. No i mam się znowu czym martwic:)

Byśmy zawsze były górą
I jeździły dobrą furą
Byśmy miały kasy w bród
Przekroczyły sławy próg
By faceci przy nas mdleli
Nosić nas na rękach chcieli
By nam dali coś w prezencie,
gdy dzień 8 marca będzie!!

1dcb79361bcdaef5.jpg

Ostatnia edycja:
no tak... dzien kobiet :-D

wszystkiego naj dziewczynki :-*

u mnie na razie ok.
wczoraj mnie brzuch bolał ale dzisiaj daje rade.

reklama
Mati znowu się zsikał, odkręciłam mu na noc kaloryfer na 5, miał w pokoju cieplutko a i tak wszystko zasikane i znowu wszystko do prania fuck fuck fuck !!!:wściekła/y:

Do góry