reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Z malinami <mmmm>
. Pięknie Ci wyszedł ten tort i brzmi smakowicie!
. Pięknie Ci wyszedł ten tort i brzmi smakowicie!Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja jestem nałogowym czytaczem, ale od momentu pojawienia bóli głowy niestety trochę odpuściłam.Ostanio skończyłam książkę Ołówek ,a teraz ma mi przesłać ze swojej bliblioteczki szwagierka(polonistka) jakieś książki. Polecam gazetę dobra mama -jest co czytać![]()
Zrobiłam ten tort dla Majki na jutro, na sobotę ma być z lalką, więc wyzwanie będzie większe :-)
![]()
w końcu nie pojechałam po te spodnie, bo padam na twarz, zrobiliśmy tylko zakupy spożywcze na jutrzejszą imprezę i dość
Niezły torcik mniam

Z malinami mniaaaam Sonkaa teraz tosię długi weekend zbliża wiec moze na torcik możemy wpaść
Ja tymczasem zagryzam kanpkę z czosnkiem i marzę zeby mi ten kaszel przeszedł bo juz od świąt się z nim bujam. Robię inhalacja z soli fizjologicznej, zaczełam jesc czosnek i cytryne...ostatnio te dwa specjały odstawiłam ze względu na zgagę ale juz chba wolę zgagę niż ten kaszel

Ja tymczasem zagryzam kanpkę z czosnkiem i marzę zeby mi ten kaszel przeszedł bo juz od świąt się z nim bujam. Robię inhalacja z soli fizjologicznej, zaczełam jesc czosnek i cytryne...ostatnio te dwa specjały odstawiłam ze względu na zgagę ale juz chba wolę zgagę niż ten kaszel

tallkaa
Fanka BB :)
Sonka piękny ten torcik :-)
reklama
kaka- na długi weekend zapraszam na tort z lalką, bo jestem realistką i jutro po motylku zostaną tylko wspomnienia (12 dzieci i trochę dorosłych)
aguga - wrzucę przepis na wątek kulinarny - coby azorek z Polcią nie krzyczały :-)
aguga - wrzucę przepis na wątek kulinarny - coby azorek z Polcią nie krzyczały :-)