reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Hey Nikolaa:-) Właściwie miałam parę razy problemy z pęcherzem ale jakoś zawsze same mijały..nie przywiązywałam do tego wagi i w zyciu nie pomyślałabym, że noszę w sobie bakterię o tak dzwięcznie brzmiącej nazwie :blink: Lekarz powiedział, że mogłam złapać ja gdziekolwiek i mogłam ją nosić nawet z 10 lat nieświadomie ;/ Nastraszyl mnie że ma duży wplyw na poronienia i obumarcia płodu i że cięzko się jej pozbyć...no ale może udalo się na zawsze pożegnac ta paskudę. Mam termin na 18 pazdziernika ale mnie raczej czeka cc, mam wadę wzroku po ojcu, jemu kilka lat temu odkleiła się siatkówka w oku a i mi coś znalezli na dnie oka więc nastawiam się raczej na umawianą wcześniej cesarkę.

reklama
Misza82 witaj:-) Kolejna mama z Krakowa:-) a ja zaczynając przygodę na tym forum byłam święcie przekonana, że to jednak Warszawa będzie w większości:-p

A Kujawsko - Pomorskie się ujawni?? ;-)
Oglądam, jak nigdy, rozmowy w toku i jestem chyba troszkę w szoku:shocked2: Świat idzie do przodu, sama jestem pierwszym pokoleniem w rodzinie z tatuażami, ale to co tam widzę to chyba nawet dla mnie za dużo. Biedne te dzieci, które tak bardzo różnią się od innych w swoim wieku.

Hey Laseczki :-) Kraków Krakowem, mieszkam tu od 3 lat i kocham to miasto, ale tak naprawdę jestem z północnego Mazowsza (Ostrołęka), studiowałam w Olsztynie (miłość do Warmii i Mazur pozostała niezmienna) a i przez 2 lata mieszkałam w Szkocji ( widziałam że jedna mamuśka ma lokalizację z Edynburga:)) więc się nie daję regionalizacji ;-)

A Kujawsko - Pomorskie się ujawni?? ;-)
Oglądam, jak nigdy, rozmowy w toku i jestem chyba troszkę w szoku:shocked2: Świat idzie do przodu, sama jestem pierwszym pokoleniem w rodzinie z tatuażami, ale to co tam widzę to chyba nawet dla mnie za dużo. Biedne te dzieci, które tak bardzo różnią się od innych w swoim wieku.

ja Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie ;P

Sysia.. a co z łokciem Kajetana? zapamiętałam bo mój też Kaj :-)

a Misza ma termin na 18 października.. pisała w poście Nikolaa gapusiu :-D
no i patrz :-D:-D:-D:-D jaki człowiek ślepy

misza wiesz ja się przed ciążą się nacierpiałam szkoda że żadnemu lekarzowi nie przyszło do głowy mi zlecić wymazów ja przeciętnie z 8 razy w roku miałam zapalenia pęcherza raz miałam zapalenie nerek czy kłębuszków nerkowych ale żaden konował nie pomyślał o tym że to może właśnie od bakterii i potem tez najadłam się stresów na początku ciąży na szczęście też udało mi się jej pozbyć a Wikunia cała i zdrowa;-)

Bo własnie dużo Nikolaa zależy od lekarza...bo przeciez jesli nie jestes w ciązy to leczenie tej bakterii jest bardzo proste...gorzej jak dowiesz się o niej w ciąży..wtedy paleta antybiotyków jest ograniczona;/ na szczęscie mam lekarza który zleca mi masę rożnych badań, fakt-są to koszta ale z moim mizernym zdrowiem i problemami hormonalnymi to ja się wolę przebadać. No a Twoja zdrowa córa napawa mnie optymizmem, że żadna bakteria nie jest mojemu dziecku groźna ;-)

reklama
misza - witaj :-)

majeczka - teraz wszystko jasne i nie naciskam, ale dbaj o siebie i maleństwo :-)

normalnie na chwilę wstanę od kompa i już trzeba nadrabiać Waszej produkcji hektary normalnie :-)

Do góry