reklama

Październik 2014

Garmelka napewno uciska na jakiś nerw mam ja rwę kulszowa prawej strony i juz wiem czemu leży główka po prawej stronie najgorzej jest gdy sie kładę cierpnie noga smaruje amolem ....

reklama
Wawka, ja mam zupełnie miękką szyjke co naniej dwa tygodnie już. Też nie lepie pierogow i staram sie leżeć i jak widac nadal w dwupaku. Czyli da sie z tym negocjować :-).

Troche mi zajelo nadrobienie calego wczorajszego dnia he :-p

Jestem po wizycie szyja skrocona i miekka, powiem wam ze sie ciesze bo to znaczy ze jeszcze tylko troche:-d chodz ginekolog mi powiedziala ze moge z taka szyjka doniesc do 40 tc ehh alee Jak zobaczyla jak nisko jest maly to mi dala nadzieje ze wczesniej wyskoczy hehe, Stas jest tak nisko ze nawet bylo trudno zobaczyc dokladnie glowle i musiala moja lekarka mocniej nacisnac co mu sie bardzo nie spodobalo ale tak sie pokrecil ze udalo sie jej te wymiary wziasc. Aa i waga to gdzies 2700 do 3000 !!

Noo i to chyba na tyle z wizyty.

Dziewczyny ja mam grupe krwi 0+ i lekarka mi nie kazala robic jeszcze raz tylko miec do szpitala kopie orginalu, co o tym myslicie?

Kacha- mi tez nie kazał, bo przecież grupa krwi sie nie zmienia nie? Chyba tylko jakieś przeciwciała ewentualnie mozna robic... Nie wiem, nie znam sie. Ale mi lekarz juz na pierwszej wizycie powiedział żebym grupę krwi nosiła w karcie ciazy do samego porodu (nic nie wspominał ze kolejnym badaniu).

Ale mnie boli pachwina i klementyna od soboty:( nie wiem czemu... Nie moge spac z bólu :( misze wytrzymać do piątkowej wizyty...

Cześć,

Kacha, dziwne z ta grupą krwi, przecież w szpitalu trzeba mieć oryginał i potem ci oddają.

Mroczko, super że maluch sie odwrócił :)

Garmelka, współczuje bólu :(

Ja o 9 jadę do szpitala się zarejestrować, ciekawa jestem na kiedy :)

miłego dnia

Hej :)
My o Polę staraliśmy się 4 miesiące no niech będzie 3 uczciwie :)

Dolaczam się do grona obolalych, ja naprawdę sie czuje jakby mnie ktoś skopal po kroczu. Ból ze hej :(

Dziewczyny robicie ten masaz krocza? Bo ja nie daje rady :/ No jeszcze jak cię mogę na łaczeniu ale wepchnac tam palec i masowac? Kurdeeeee...nie wspomne ze pozniej trzeba 4 tam wlozyc. Naoogladalam się o nacinaniu krocza i jestem przerażona :(

Widze ze tu szyjki miękkie, skracaja się a moja jakas niekumata jest ze to juz czas :/ za tydzien wizyta i usg, ale nie czuje się jakoś inaczej. Brzuch jak mialam wysoko tak jest nadal, zaden czop mi nie odszedł :/

reklama
Babina myśmy starali sie 7 lat o nasze szczęście ktore teraz noszę pod serduszkiem i juz niemoge sie doczekac gdy ja zobaczę spełni sie moje marzenie ... Warto w nie wierzyć kochani .... Mizzah ja tez żadnych objawów zero czopa nic za każdym razem gdy jestem w toalecie to obserwuje nici a termin za równe 3 tyg od dzis ... Ciekawa która z nas rozwiąże worek ?:-))) ja dzis rano zmolestowalam męża nieprotestowal :-) a nóż coś pomoże. Kasku86 tez długo najważniejsze ze sie udało :-). Ania1978k ale juz za chwilkę maleństwo bedzie z toba trzymam kciuki tez bym poszła do fryzjera niestety wyjechała na dłuższy urlop i wraca akurat jak mam termin zrobię sie po na bóstwo ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry