reklama

Październik 2014

Magdalenka- ja tez pije mleko- zimne z lodówki. Możesz tez spróbować migdały. Dla mnie najlepszy jest rennie do ssania. Wlasnie teraz tez mam zgage- co co dzien:( no i do spania daj sobie wyżej poduszke. Powodzenia...

reklama
Duzo plywam tego lata i bardzo to lubię. Co tam jak sie komuś nie podoba to trudno niech nie patrzy ;) cellulit ma straszliwy ale póki go nie widzę udaje ze go nie ma ;) ważne ze córcia zdrowa. Dzis sie ważyłam i już jest plus 9 na wadze. Nigdy tyle nie ważyłam co teraz. Zostałam wielorybkiem i dobrze mi z tym :)

Współczuję zgagi. Ja ostatnio mam spokój, choć dziś troszkę mi podeszło do gardła. I nie znam domowego sposobu, który by akurat mi pomógł, więc nic nie polecę :(
Na pewno lepiej odpuścić sobie jedzenie na jakieś 2 godz. przed snem.
Któraś kobietka polecała syrop na zgagę na literkę "m".

Siema Gwiazdy!!!!
Która już nie śpi?? Przyznawać się...!!!! :-)
Bo ja od 5 na swoich opuchniętych nóżkach - prasuje - jedyna pora kiedy pot nie cieknie mi przy żelazku :szok:

Co do naszych ząbków - to spojrzałam że dzisiaj mam zajęcia w SR z dentystką i mam cały wykład o odzywianiu, pielęgnacji itd więc może czegoś mądrego się dowiem :tak:

Miłego dnia!

Garmelka - to może sprzedasz nam parę cennych informacji :) Zapraszam do mnie na prasowanie :D Że Ci się chciało tak o 5 :-D

Ja zaraz lecę na pobranie krwi. Mam do powtórzenia toxo, ale chyba bezsensu, że oba miana - IgG i IgM. Nie wiem jak męża obudzić, śpioch jeden.
A w poniedziałek znowu kłucie, ale w poradni endokrynologicznej.

Rjoanka - o kurczę. To żadnej z tych chorób nie przechodzilas? Wykosztujesz się O.o

Co mnie zdziwiło, to że w 2 różnych laboratoriach jednej firmy Diagnostyka są różne ceny. Jedno miano toxo w jednym 24 zł, a w drugim labo 37,50 zł.

W poprzednich badaniach wyszło, ze miałam rozyczke i cyto. Tylko toxo nie. Tym bardziej sie zdziwiłam, ze oba wskaźniki...a kosztami sie nie martwię, bo te badania mam w swoim pakiecie.
A różnice w cenach są ogromne. Przy kilku wskaźnikach paredziesiat zeta.

reklama
Witam się jak zwykle po dłuższej przerwie. Cały ostatni tydzień jeździliśmy na konsultację z różnymi lekarzami. Niestety musieliśmy wprowadzić leczenie przeciwpadaczkowe u Oliwki. Mam nadzieję, że obejdzie się bez żadnych skutków ubocznych.

Ostatnio zdałam sobie sprawę, że już jestem w 30 tc, a z wyprawką jestem strasznie w tyle. Jedynie co to ostatnio udało mi się kupić wózek taki jak chciałam, czyli jedo fyn w kolorze szarym tkanina jak len. Trafiłam na egzemplarz z gwarancją do lutego 2016 r. Muszę jeszcze kupić łóżeczko i kosmetyki.

Co do nabiału to ja mleko jedynie piję do kawy i kakao. Jem za to dużo jogurtów i piję kefir.

Co do dolegliwości to moje nogi nie wytrzymują już mojego ciężaru. Przez te upały strasznie mi puchną. Na szczęście dzisiaj pogoda da nam odpocząć. Mnie na szczęście omija zgaga (na razie), więc niestety nie poradzę.

Garmelka
ja ostatnio też o 5 prasowałam, bo inaczej byłam cała mokra:-)

Cyntia
Wszystkiego najlepszego i bezbolesnego porodu!!! Spóźnione życzenia, ale szczere.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry