reklama

Październik 2014

Mam właśnie zamiar się jej zapytać kiedy jakie usg mi zrobi.
Ja wczoraj pogonilam po sklepach i macicę czułam cały czas jak się stawia, więc dziś już leżę.
Właśnie zaczyna padać...super

reklama
Ja za tydzien mam wizyte i mam dostac prawdopodobnie skierowanie na USG to ostatnie.

Magdalenka trzymam kciuki.

Mnie tez czesto pobolew brzuch i twardnieje ale małą normalnie sie rusza wiec sie nie martwie.Chyba głowa w dole bo czkawke czuje przy lewym jajniku;-)

Powiem szzerze ze nawet nie wiedzialam ze to skurcze cala noc je mialam nad ranem byly juz tak mocne ze sie zwijalam w klebek. Nawet nie liczylam co ile sa. :/ kazali mi przyjechac od razu na oddzial. Teraz dali mi cos przeciwbolowego to troche mniej boli

Cześć dziewczyny :) ja chyba bede co rok zachodziła w ciąże- lubie siebie w tym naszym stanie błogosławionym :))) czuje sie naprawde dobrze -zadnych mdłości ,zgagi,opuchniętych nóg i oby tak dalej :) rodzina gdyby mogła pewnie przytemperowałaby jedynie moj jezyk :) w tym miesiacu nie byłam na wizycie u swojego gina i chyba stad te zwiększone nerwy;/ moje dziecko w kazdy weekend daje mi odpoczac co mnie jeszcze bardziej niepokoi ;/ bylam wczoraj w osrodku zdrowia zeby zmierzyli mi tętno.dzieciaka,, na szczescie wszystko ok :)
Jeżeli chodzi o zakupy dla dziecka to wszystko przede mna .:) jakos tak dziwnie boje sie ich :))) dobrze ze ubranka odziedziczam po maluchach kolezanek :))) Pozdrawiam :)))))

Magdalenka dobrze że jesteś na oddziale, wszystko będzie dobrze!

U mnie chorowania ciąg dalszy. Wczoraj wieczorem pachwina zaczęła mnie tak strasznie bylec że spanikowałam. Położyłam się do łóżka dotykam a tam guz taki bolący że aż się wystraszylam. Miałam jutro iść do kontroli po szpitalu ale poleciałam dzisiaj. No i zapalenie węzłów chłonnych i ciąg dalszy antybiotyków!! Biorę je już od poprzedniego poniedziałku bez przerwy! Dr powiedział że najprawdopodobniej skoro to w tej nodze w której było zapalenie żyły to pewnie jest to skutek tego zapalenia! Mam k&#%wa dość już!! Normalnie załamka! Siedzę i rycze! Jak nie urok to sraczka. Jedno się kończy to drugie się zaczyna a ja już naprawdę nie mam siły :-(:-(:-(

Oj dziewczyny nie zazdroszczę wam tych wszystkich przykrych dolegliwości. Ale jakos musimy przetrwać jeszcze do października.
Chociaż coś mi się wydaje ze coraz więcej będzie takich wpisów, marudzenia i narzekania...ale dla naszych maluszków damy radę.

Tak się teraz zastanawiam ile trzeba będzie pozalatwiAc spraw jak już maleństwa się urodzą.
W urzędach, gminie, pracy.
Becikowe, ubezpieczenia, macierzyńskie. Nawet nie wiem co trzeba najpierw, jak i gdzie wszystko załatwić

reklama
Marrika- no nie ma co ukrywać, masz przesrane:( na pocieszenie moge Ci powiedziec, ze mnie pachwina tez boli i to MEGA!!! W nocy jak w staje to tez rzucam mięsem i ryczeć mi sie chce. I w dodatku jak kucam to mam wrażenie ze mi zaraz skóra na nogach strzeli- bez kitu- takie okropne uczucie- moje nogi wyglądają jak kaszanki- coraz więcej naczynek:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry