reklama

Październik 2014

Madzia - adminka zamknęła tamtą grupę i zrobiła tajną. Od dawna już nie zbiera nowych osób, hermetycznie już jest. Jedna dziewczyna parę miesięcy temu szukała chętnych z różnych for. Z BB było parę, ale chyba żadna tu nie została, przeszły tylko na FB.

Agniecha - 7 pkt, po porodzie oddychał samodzielnie, czyli super.

Szkoda.Bo fajne są takie grupy ;)

reklama
O mamo;-) kurde to ja mam termin na 15.10 ale cos czuje ze przeciągne blizej listopada,
małą 11dpo urodziłam.

Ja byłam chwile na tej grupie fb ale nie mogłam sie wbic,tym bardziej ze to zbieranina z róznych for.Z wami mi lepiej.

No ja w zasadzie mam wszytsko;-0
Dokupie pare ciuszków nowych,wanienke(mam ale za duza)pare tetry,kocyk i fajrant;-) Mozna rodzic;-)

Dziewczyny szyjka ma tylko 1 cm. Jak sie zapytalam o podszycie to sie skrzywila I kazala sie nie martwic I czekac do rana co czas pokaze. Orientujecie sie czy przy 1 cm mozna jeszcze robic podszycie zy juz za pozno?

Magdalenka kurcze krótką ta szyjka moja na 5 cm i jeszcze ponoć jest zawinieta na końcu więc wiem dlaczego czemu mój syn nie ustawił się dobrze w kanale rodnym, u mnie będzie teraz cc więc podejrzewam że będę się umawiała na 39tydz czyli po 6 paźdz;-)najlepiejj na imieniny męża:-)

Kurcze już urodziła? No to dobrze że dziecko takie duże, męża kuzynka urodziła w 28tyg mała i też miała taka wagę, po urodzeniu też oddychała samodzielnie;-) teraz już ma roczek i rozwija się normalnie;-)

magdalenka ja sie niestety nie orientuję. 3 maj się tam dziewczyno;*

ehh współczuje tych dolegliwości dziewczyny, ja nadal schizuje odnosnie ruchów maleństwa, ale taki juz nasz urok...;)

o ja... pierwszy poród... nieźle... strasznie się cieszę, że szczęślwiy;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry