reklama

Październik 2014

reklama
Magdalena przy tak krótkiej szyjce nie ma na co czekać, ja przy szyjce niecałe 30 mm miałam zakładany pessar w 17tc. U mnie póki co trzyma, szyjka ma jakieś 25mm jest OK, Tobie też powinni założyć. No i czeka Cię leżenie:no: Ale i tak najważniejsze jest czy nie masz wewnętrznego rozwarcia i czy nie uwypukla się pęcherz płodowy. Jeśli tu jest OK to nie bój się -doleżysz:)

Ja raczej na bank rodzę we wrześniu bo przy tej szyjce nie liczę na wiele, mam tylko nadzieję że donoszę do 35 tc.

Trochę się ogarnęłam psychicznie już. Cały dzień przepłakałam. Chyba tego mi trzeba było. Bo ostatnio sporo się nazbierało. Ta sytuacja z zakrzepica już dała mi popalić :-( a teraz znowu coś. No ale najważniejsze że z małą wszystko ok. Szaleje dzisiaj ile wlezie! Żebra mam skopane na maxa.

Też zaczynam już wszystko szykować. Zostaje zamówić kosmetyki dla małej i wyprawkę dla mnie do szpitala. Dla małej kilka rzeczy też jeszcze muszę kupić. Chcę wszystko ogarnąć do końca sierpnia

MARRIKA w szpitalu zawsze bedziesz spokojnijsza:-) a i odpoczniesz do znudzenia:-p

Dziewczyny widze ze ostro sie za zakupy zabralyscie tak jak ja:-). Spedzilam dzisiaj laczie z 6h na tej aptece internetowej gemini i wydalam KROCIE!!! ale w tym podgrzewacz do pokarmu lovi z butelka 250ml za 97zl he no ale teraz czuje sie wykonczona i szczesliwa bo zostalo mi do kupienia pare rzeczy! Ojj jakie to rozkoszne uczucie:-)

Hejka dołączam do was jestem 30 tyg i termin mam na 1 październik .. Jestem bardzo szczęśliwa ponieważ po 7 latach w końcu bede mama ... Jak wy sie czujecie kochane ???

cyntia- u mnie w szpitalu fartuch tez teoretycznie byk potrzebny (w praktyce nikt meza nie prosik o zalozenie) i chyba w automacie cos kolo 5 zl kosztowal:tak:a 35 to rzeczywiscie przegiecie....
Ja sie wlasnie relaksuje w wannie, to jedyna godzina kiedy jeszcze mala soi i mozna cos kolo siebie zrobic:) Dzisiaj wizyta, nie wiem tylko czy bede juz miala to ostatnue usg, czy dopiero za miesiac:/Fajnie by bylo gdyby dzisiaj i gdyby sie udalo podejrzec kto tam mieszka w brzuszku:tak::tak:

U nas po wczorajszej wizycie wszystko ok, wiadomo usg nie miałam, zbadała mnie tylko powierzchownie no ale cóż.
Zapytałam ja o usg to mi powiedziała po 32 tyg robi się ostatnie, więc na następnej wizycie usg już musze mieć zrobione.
Chciałabym iść prywatnie na 3d żeby mieć płytkę z malutkim, na pamiątkę. Pomyśle jeszcze nad tym

Kacha ja na szczęście nie muszę do szpitala, dopiero co mnie wypuścili i zamierzam tam wrócić dopiero na poród :-) a i rzeczywiście wynudziłam się za wszystkie czasy.

Co do fartuchy to ja po cc byłam i mój mąż mógł wchodzić do mnie na salę ale właśnie w fartuchu. Z tym że on jest taki bajerant że wyobraźcie sobie że tylko wchodził na oddział pukał do położnych i one już mu same fartuch zakładały i jeszcze wiązały na plecach haha a fartuch był różowy i mieliśmy z całej tej sytuacji taka ramę haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry