reklama

Październik 2014

Kobietki - nie chce Was straszyć, ale to już czas na poważnie myśleć o wyprawce.
Nie wiem czy któraś z Was też jest w grupie na fb? Jedna kobietka z terminem na 10.10 wczoraj urodziła (całe szczęście synek duży - 1300 g.

Marrika - Kochana, eh, zdrówka życzę!

reklama
Cyntia- tez tak uważam- ze środków pielęgnacyjnych mam chyba wszystko- dzis ma przyjść przesyłka z gemini- czekam tez na bujaczek ten sam co Madzia i Czarna.
W piątek szaleje z zamawianiem łóżeczka - wózek mam od Bratowki do odebrania. Aha jeszcze wanienka:)
Ale na sama myśl mam stresa!!! U mnie w rodzinie niby wszystko w terminie sie rodzi ale u męża jego siostra dwóch chłopaków w 7 miesiącu urodziła...

Kobietki - nie chce Was straszyć, ale to już czas na poważnie myśleć o wyprawce.
Nie wiem czy któraś z Was też jest w grupie na fb? Jedna kobietka z terminem na 10.10 wczoraj urodziła (całe szczęście synek duży - 1300 g.

Marrika - Kochana, eh, zdrówka życzę!

Najważniejsze ,że zdrowe :)

nie jestem w tej grupie na fb,możesz podać link?

ja właśnie wróciłam z zakupów, upociłam sie jak świntuch :( Jak wracałam to zaczął padać deszcz, ale byłam szczęśliwa, miałam gdzieś to że zmoknę, nawet tego chciałam a to spadło kilka kropel i koniec, ahhhhh
teraz wcinam nektarynki :)

Cyntia, a w jakim stanie jest ten maluch? To jakas otwarta grupa na fb ?

Madzia - adminka zamknęła tamtą grupę i zrobiła tajną. Od dawna już nie zbiera nowych osób, hermetycznie już jest. Jedna dziewczyna parę miesięcy temu szukała chętnych z różnych for. Z BB było parę, ale chyba żadna tu nie została, przeszły tylko na FB.

Agniecha - 7 pkt, po porodzie oddychał samodzielnie, czyli super.

Ciekawa jestem ile moja dzidzia już waży. Jak bylam dwa tyg temu w szpitalu to miał 1400, teraz pewnie znowu coś urósł. Pewiem wam dziewczyny ze ja to pewnie we wrześniu urodzę, jakos tak czuje ze do października to raczej czekać nie będzie

Babina - a ja chce urodzić tak żeby na pewno waga była :) ale wiadomo - co ma być to będzie...

My znowu zmieniliśmy imię :szok: wkurza mnie to bo nie wiem jak do brzuszka mówić i już dla bezpieczeństwa zwracam się "Laleczko" :-D

Agniecha a wy macie wybrane wkońcu ?

Garmelka to jakie imię teraz wybraliście?
Ja się musze zaraz zbierać do lekarza, a lenia mam takiego ze nawet wstać mi się nie chce. Pewnie posiedzę tam ze dwie godz, och już czuje mój biedny kręgosłup

reklama
Izabela :)

Mam nadzieje - mojemu sie bardzo podoba, mi w sumie tez . A była juz Maria i Zuzia.
Babina- ja sie zbieram do szkoły rodzenia- tez mi sie nie chce- a pierwszy fitness dzisiaj... Tam jest tak duszno ranyyyy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry