reklama

Październik 2014

cześć dziewczynki :)

Gratulacje dla prasujących, ja nie daje rady w taka pogodę :)

Ostatnio wieczorkiem pojawiła się u mnie pani zgaga, w pierwszej ciązy wcale jej nie było, przyjemne to nie jest.

ale ostatnio zrobiłyśmy się marudy :) Ja myslę, że to głównie przez pogodę

Miłego dnia

reklama
Styla to chyba bedziemy miec ten sam wozek albo podobny:-p ja mam nowy bo nie znalazlam tego szarego uzywanego.

juz kiedys dawalam zdjecie bo znalazlam na necie dokladnie taki jak bede miec

To ten?

Załączniki

• jedo-fyn-4ds-memo-2014-z-fotelikiem-recaro-young-profi-plus.jpg
    jedo-fyn-4ds-memo-2014-z-fotelikiem-recaro-young-profi-plus.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 66
  • 44.jpg
    44.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Hej hej u mnie nadal cudowna pogoda, słońca nie ma i jest tylko 20 stopni. Zapraszam na podkarpacie :-)

Oj cellulit też mnie ostatnio dopadł, aż się patrzeć nie mogę. I to w kilka tygodni tak wyskoczył. Póki ćwiczyłam to jakoś się nie pojawiał, ale teraz tak jak enya mówi przy skracającej się szyjce można sobie nagwizdać a nie poćwiczyć :-( Cóż, będzie większa motywacja do ruchu jesienią i zimą.

Pisałyście dużo o mleku. Ja od jakiegoś czasu mam na nie straszne zapotrzebowanie! Co wieczór muszę wypić dużą szklankę zimnego mleka z lodówki! mmmmm aż mnie teraz naszła ochota :happy2:

A i wiecie co ostatnio zauważyłam? klapki które kupiłam w czerwcu stały się na mnie za krótkie :baffled: nie żeby były za wąskie bo nogi mi nie puchną (odpukać póki co) ale po prostu za krótkie! a kupiłam je specjalnie na ciążowe lato no. Mam nadzieję, że potem ta stopa wróci do swojego rozmiaru bo nie zamierzam wymieniać wszystkich butów...:confused:

Kacha podobny bo ja mam wersję classic, ale materiał u góry identyczny (dół gondoli ciemniejszy) i stelaż również czarny.:tak: Ja kupiłam używany, bo wiem, że w następne wakacje będę go wymieniać na lekką spacerówkę.

Czarna powiem Ci szczerze, że mi stopa po poprzedniej ciąży urosła. Nosiłam wcześniej 37, a jak urodziłam to miałam 38. Dopiero po ok 3 latach mogłam kupić znowu 37 no i zaszłam w kolejną ciążę:-D Na dzień dzisiejszy nie wiem w czym będę chodzić na jesieni, bo we wszystkie zakryte buty przestałam się mieścić:confused:

Ja dzisiaj mam o 15 wizyte.
Jakos sie juz przyzwyczailam do tego ze ide praktycznie tylko po L-4,bo przy tejmojej lekarce nic sie nowego nie dowiem. Pewnie zbada mnie tylko na krzesle i tyle. No ale czego oczekiwac wiecej na nfz.

Czy tylko ja z tych nie marudzących jestem? he :P
Ja czerpie z ciąży wszystko co najlepsze,owszem nogi u mnie zaczęły szybko puchnąć,ale nie narzekam,staram się tym nie przejmować,stwierdzam,że tak musi być,taki mój organizm.Na szczęście jak narazie żadnej zgagi itp.nie mam.
U mnie dalej upał,duszno,że nie ma czym oddychać,ale ja już od rana na nogach remont,załatwianie spraw i tak w kółko ;)

Hej dziewczynki .w nocy trafilam do szpitala z przeogromnym skurczowym bolem brzucha :( stwierdzili ze beda podawac malutkiej sterydy I zatrzymaja mnie na noc. Rano kolejna dawka I zadecyduja co robi dalej. Jak bol minie I wyniki beda ok to wypuszcza do domu. Ale tak sie martwie :(((

Babina - mimo że NFZ to USG trzeciego trymestru musi zrobić. Zapytaj się w którym tygodniu je planuje.

Mnie niby nogi nie puchną, ale stawy bolą i nie idzie już nie narzekać.
A dzisiaj miałam boooolesny skurcz (już drugi raz - wczoraj był pierwszy), tak z pół minuty (oba w aucie). Wizyta w poniedziałek, ale jakby się powtórzyło ze 2 razy, to jadę na IP, bo to już było dziwne. Niebolesne są parę razy dziennie (czasem jak na @ je czuć).

Magdalenka - a ile trwały te bolesne skurcze? Często je masz? Bidulko, trzymam kciuki za Was.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja (puk puk tfu tfu) gdybym narzekala na ciaze to bym zgrzeszyla, wlasciwie oprocz malego spadku energii i zgagi jest bardzo ok, przy czym na zgage sse tabletki, ale doraznie pomaga tez woda z cytryna (im wiecej tym lepiej, ja na szklanke 0,33 dawalam prawie caly sok z polowki), jakby ktos nie mial akurat pod reka nic z apteki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry