reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

@anieok nie wyobrażam sobie takiej sytuacji masakra nie wierze w to ze nie ma żadnej babci czy cioci ktora moglaby takie dziecko odebrac przeciez jeszcze nianie mozna zatrudnic do pomocy na godziny u nas by nie przeszlo takie cos w p-olu
Ja nie pracuje, albo pracuje w domu, ale gdybym pracowała, to też nie mam mamy, teściowej, cioci itd a sasiadke czy niani bym nie powierzył, poza tym taki wypadek może wydarzyć się powiedzmy raz w miesiącu, która niania raz w miesiącu zajmie się na 5 godzin dzieckiem? Myślę że w przedszkolu znają sytuację i potrafią się do niej dostosować, szkoda w tym wszystkim łezka i też pozostałych dzieci.

reklama
Wesoła ja mam to samo dziś zamiast pracować siedzę i Was czytam, ale mam dziś możliwość bo szefa nie ma, jak wróci skończy się raj ;)

słuchajcie myslicie ze dobrym pomysłem jest zabrać synka i meza na jakies lody lub ciacho na rynku ? w ramach prezentu urodzinowego ? mój maz ma urdziny 6 kwietnia (wtedy idziemy na genetyczne akurat mój gin przyjmuje na rynku w Krakowie) i tak sobie pomyslalm żeby ich zabarc na jakies slodkosci ! mojemu mezowi bardzo ciężko cokolwiek kupic taki typ człowieka :] wiec to takamoja alternatywa

Cherry uwielbiam w cieście naleśnikowym z imbirem, ale odkąd jestem w ciąży kompletnie nie wchodzi mi smażone jedzenie. Więc jem tylko pstrągi pieczone albo stek z tuńczyka z patelni grillowej chociaż tuńczyk kontrowersyjny w ciąży.

A w ogóle przed chwilą dowiedziałam się że wczoraj zmarł jeden z fajniejszych ortopedów u mnie w mieście... 54 lata miał, a od miesiąca walczył z powikłaniami po grypie i niestety przegrał tę walkę... Aż mi trudno się pozbierać jakoś. Wczoraj był pogrzeb znajomego ratownika medycznego dzisiaj ta wiadomość masakra jakaś co się dzieje...

Ala z tym się zgodzę bo niestety są rodzice którzy nie za bardzo mają co z dziećmi zrobić i wysyłają zakatarzone, kaszlące do przedszkola.
U Michała w grupie jest dziewczynka, której mama pracuje w Biedronce, nie wolno im mieć w pracy telefonów i ta dziewczynke juz kilka razy widziałam jak leżała na leżaku jak przychodziłam po Michała, pytałam się go dlaczego, a on mówi że miała gorączke, ale mama nie mogła po nią przyjść więc panie wzięły leżak z maluchów i tak leży od rana....
;/ nóż sie w kieszeni otwiera. A jak dziecko dostanie sepsy czy innego gowna to matka tez z biedry nie wyjdzie? I narażanie innych dzieci. Niestety w zyciu trzeba cos wybrac.
Nevka noz mi sie w kieszeni otwiera jak piszesz o swoim mezu
;/ okropny facet. Milosc jest slepa niestety: (

@Nevka z calego serca zycze ci szczescia ale nie zmuszaj go do dziecka. To musi byc wasza wspolna decyzja. Uwazam, ze trzeba walczyc o malzenstwo ale moze zastanów sie czy warto...
Często dzwonilysmy do rodziców ze dziecko ma 38 gorączki a mama odpowiada że 38 to jeszcze nie gorączka i nie zabierze dziecka a codziennością jest to że dzieci chodzą na antybiotyku a ile razy rodzice przynosili leki żeby podawać dzieci z to już nie wspomnę
Zajebiscie ;/

Ja właśnie zjadłam wędzona dobra spadam pod prysznic bo popołudniu mam wizytę ale pewnie jeszcze się nie dowiem co u mnie mieszka bo to jeszcze za wczesnie

Dziewczynki zamknąć wątek to nie problem pisze się do administratorki forum i ona otwiera wyznacza się osobę na moderatora i problem z głowy. Trzeba również podać listę osób które mają mieć dostęp. ;-) ARIA1010 wierzę że dasz radę ;-)

Pat_Ka żeby stworzyć grupę zamkniętą trzeba napisać do ansiual chyba tak ona ma nick jest administratorów główna forum ;-)

Larkaa u mnie brak humorkow ale pamiętam że z córeczką to miałam straszne nastroje :-) bierzesz jakiś antybiotyk na to zakażenie układu ???

Natusia ale miałaś przyjemny sen mi się jakieś koszmary ostatnio snia :-(

Papciarkowa ja to pewnie nie dałabym rady bez antybiotyku bo już leczylam się 2 tyg i było tylko gorzej :-( mam nadzieję ze i Ciebie będzie lepiej :-)

reklama
Do góry