reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wszędzie to samo, człowiek czeka i się martwi a system na nas w nosie... ale dobrze, że ten wynik jest dobry! :-) Oby tak dalej :-)

Dziewczyny czy Wam też wszytko leci z rąk?? Ja już szewskiej pasji dostaję.. dziś w ciągu 10 minut rozbiłam talerz i nowiuteński pucharek do lodów :-\ a poza tym co chwilę mi coś wypada...grrry
Mam jeszcze pytanie z innej beczki- macie jakieś dobre sposoby na trawienie? Bo ja odkąd zaczęłam brać żelazo to masakra :-(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktorka ja to nospe biore jak mnie tak bola jelita i brzuch puszcza zawsze..ale zawsze mam wyrzuty ze biore tabletke dlatego czasem po pół lykam..
Poziomki tak nadrabiam od wczoraj wlasnie Was i mi Cie szkoda musisz sie biedna stresowac a te dupki olewka ze kobieta sie martwi i chce wiedziec czy z malenstwem wszystko wporzadku..glowka do gory

Dzien dobry mamusie:)
Ja juz po urlopie, dupska wygrzane i wypoczęte:) Byliśmy w Walii, niektorzy to maja szczęście morze i góry w jednym miejscu, chyba sie tam przeprowadzę ;)
Czas wracać do codzienności, góra prania czeka no i na wagę boje sie wdrapać bo cos czuje ze pare kilo przywiozłam z wakacji:(
Mam nadzieje,ze u Was kobietki wszystko ok, biorę sie za zaległości:)

Agica w Walii byłaś super też bym sobie gdzieś pojechała na wycieczkę, takie plany były ale w sierpniu raczej będę nie w stanie a wcześniej remont w domu także morze zostaje jedynie:) ale dobre i to

reklama
Betka my w lipcu do Pl samochodem planowaliśmy jechac ale to prawie 2000km i nie wiem czy dam rade:(
Ja morze uwielbiam, na płazy sie resetuje:)
Co remontujecie w domu? My mieliśmy w zeszłym roku wiec jeszcze pamietam tem bałagan, współczuje sprzątania ale za to jak fajnie sie mieszka jak sie zrobi po swojemu:)

Do góry